Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την φρικιαστική δολοφονία του νεαρού εκατομμυριούχου Φαχίμ Σάλεχ μέσα στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη.

Ο 33χρονος εκατομμυριούχος Φαχίμ Σάλεχ, CEO της τεχνολογικής εταιρείας Gokada, βρέθηκε αποκεφαλισμένος μέσα στο διαμέρισμά του στο Lower East Side.

Ο δολοφόνος όχι μόνο είχε κόψει το κεφάλι του νεαρού άνδρα, αλλά τον είχε επίσης τεμαχίσει, βάζοντας τα πόδια και τα χέρια του μέσα σε πλαστικές σακούλες, δίπλα στις οποίες βρέθηκε και ένα αλυσοπρίονο όπως αναφέρει το δημοσίευμα της New York Post.

Οι Αρχές θεωρούν ότι ο Saleh δολοφονήθηκε με βάση ένα καλά μελετημένο σχέδιο μέσα στο διαμέρισμα που ο ίδιος είχε αγοράσει πέρσι για σχεδόν δύο εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου ο εκτελεστής του Σάλεχ αρχικά τον χτύπησε με taser για να τον εξουδετερώσει και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε αρκετές φορές στην καρδιά πριν να ξεκινήσει τον διαμελισμό της άψυχης σορού του.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τον Σάλεχ να μπαίνει στο ασανσέρ που οδηγούσε κατευθείαν στο διαμέρισμά του στις 13:40 (ώρα Νέα Υόρκης) το μεσημέρι της Δευτέρας.

Πίσω του έχει καταγραφεί ένας μαυροντυμένος άνδρας με μάσκα που κρατούσε μια μεγάλη τσάντα. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο Σάλεχ προβληματίστηκε από την παρουσία αυτού του άνδρα και λογόφεραν.

Η εκτίμηση στην οποία έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί είναι ότι ο εκτελεστής του Σάλεχ πέρασε συνολικά 25 ώρες μέσα στο διαμέρισμα πριν να τον διακόψει η αδερφή του 33χρονου το μεσημέρι της Τρίτης.

Κατά την ίδια εκτίμηση ο εκτελεστής τεμάχισε την σορό λίγο πριν φτάσει στο διαμέρισμα η αδερφή του Σάλεχ.

Ως προς το κίνητρο οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση επιμένουν ότι ήταν οικονομικό, δεδομένων των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων του 33χρονου.