Αναβάλλεται το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης λόγω κορονοϊού

Ήταν προγραμματισμένο για το διάστημα 3-6 Ιουνίου


ΚΟΣΜΟΣ
1:12
06/03/2020
Αναβάλλεται το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης λόγω κορονοϊού
loading

Η οργανωτική επιτροπή του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης αποφάσισε να αναβάλλει την διεξαγωγή του το 2020 εξαιτίας του κορονοϊου, δήλωσε σε δημοσιογράφους ο επικεφαλής της επιτροπής Αντρέι Μπελαούσοφ.

«Με στόχο την προστασία της υγείας των Ρώσων πολιτών, των επισκεπτών και των συμμετεχόντων στο φόρουμ, αποφασίσαμε να μην διεξαχθεί εφέτος» δήλωσε ο Μπελαούσοφ.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι η απόφαση ελήφθη μετά την σχετική ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τους κινδύνους που απορρέουν από την έξαρση του κορονοϊού και την εξάπλωση του σε χώρες που συμμετέχουν στο φόρου,

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης επρόκειτο να διεξαχθεί στο διάστημα 3-6 Ιουνίου στην Αγία Πετρούπολη.

Επρόκειτο μάλιστα να υπάρξει συζήτηση με θέμα «ο νέος κορονοϊός και οι παλιές προκλήσεις: πως θα περιορισθούν οι οικονομικές συνέπειες των επιδημιών;» , στην οποία θα συμμετείχαν εκπρόσωποι διεθνών και ρωσικών οργανισμών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της υγεία, επιστήμονες και επιχειρηματίες.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει