Ένας μουσικός ιρανικής καταγωγής σκότωσε τη νύχτα της Κυριακής προς την Δευτέρα στη Νέα Υόρκη τα τρία μέλη του συγκροτήματός του και στη συνέχεια έθεσε τέλος στη ζωή του, όπως ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και η αστυνομία της πόλης.

«Ένας άνδρας πυροβόλησε τρεις ανθρώπους και τους σκότωσε (…). Φαίνεται ότι ο δράστης στη συνέχεια αυτοκτόνησε στην ταράτσα του κτιρίου» όπου διαδραματίστηκε η τραγωδία, στο Μπρούκλιν, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με την ταμπλόιντ εφημερίδα The Daily News άλλος ένας άνδρας τραυματίστηκε από τα πυρά και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι δράστης και θύματα ήταν μέλη των The Yellow Dogs, ενός συγκροτήματος εναλλακτικής ροκ, αποτελούμενου από μουσικούς ιρανικής καταγωγής.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι με βάση τις πρώτες ενδείξεις όλοι τους ήταν μέλη του συγκροτήματος. Σύμφωνα με την εφημερίδα ο δράστης είχε εκδιωχθεί πρόσφατα από το συγκρότημα αυτό, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.