Οι ΗΠΑ καταδικάζουν τις απελάσεις δημοσιογράφων της Wall Street Journal από την Κίνα

Η απάντηση του Μάικ Πομπέο


ΚΟΣΜΟΣ
0:15
20/02/2020
Οι ΗΠΑ καταδικάζουν τις απελάσεις δημοσιογράφων της Wall Street Journal από την Κίνα
2
loading

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο καταδίκασε σήμερα την απόφαση της Κίνας να απελάσει τρεις δημοσιογράφους της Wall Street Journal, καλώντας το Πεκίνο να σεβαστεί την ελευθερία του Τύπου.

«Οι συνετές και υπεύθυνες χώρες κατανοούν ότι τα ελεύθερα μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν γεγονότα και εκφράζουν απόψεις. Η ενδεδειγμένη απάντηση είναι η παρουσίαση αντεπιχειρημάτων, όχι ο περιορισμός της ελευθερίας της έκφρασης», είπε ο Πομπέο σε ανακοίνωσή του.

Εν μέσω της επιδημίας της νέας ιογενούς πνευμονίας, η Κίνα ανακάλεσε τις δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις τριών δημοσιογράφων της WSJ και ετοιμάζεται να τους απελάσει ως αντίποινα για το κύριο άρθρο της αμερικανικής εφημερίδας στις 3 Φεβρουαρίου με τίτλο: «Η Κίνα είναι ο πραγματικός ασθενής της Ασίας».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Unexpected Opponent

    Aναγνωστες και αναγνώστριες του site , o ευτραφής ο οποίος διακρίνεται στη photo , είναι ο Aποδιο π ο μ π α ι ο ς Tραγος των δ ι ε θ ν ω ν N τ α β α τ ζ η δ ω ν .

    1. avatar Unexpected Opponent

      O Aποδιο π ο μ π α ι ο ς Tραγος των δ ι ε θ ν ω ν N τ α β α τ ζ η δ ω ν άκουσε τίποτα για ε ν ψυχρώ φ ο ν ο υ ς δημοσιογράφων σε περιοχές της λατινικής Aμερικης ?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει