Μπορεί όποιος παρακολουθεί την επικαιρότητα στις ειδήσεις, μερικές φορές να απελπίζεται, υπάρχουν όμως και μερικές στιγμές που μας δείχνουν ότι τα πράγματα μπορεί και να μην είναι τόσο μαύρα και η ανθρωπότητα να μην είναι τόσο κακή.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media συγκίνησε τους χρήστες του διαδικτύου, καθώς καταγράφει έναν άνδρα να κάθεται μόνος του σε πάρκο στο Λονδίνο και να τραγουδάει το εμβληματικό «Livin’ On A Prayer» των Bon Jovi, πριν να ενώσουν τις φωνές τους μαζί του όσοι βρίσκονταν στον χώρο, όπως αναφέρει η Mirror.

Ο άνδρας καθόταν μόνος του σε ένα παγκάκι και άρχισε να τραγουδάει. Αντί λοιπόν όσοι βρίσκονταν κοντά του στο πάρκο να τον αντιμετωπίσουν απλώς ως έναν περίεργο τύπο και να περιμένουν να σταματήσει, το βίντεο καταγράφει το αντίθετο, συγκεντρώνοντας 1 εκατομμύριο views και οδηγώντας κάποιους χρήστες του διαδικτύου να πουν ότι «αυτό είναι το πιο κοντινό σημείο στην παγκόσμια ειρήνη που μπορεί να φτάσει η ανθρωπότητα».

Ο μοναχικός άνδρας, ο οποίος φαίνεται μόνο πλάτη στο βίντεο, ξεκινά το τραγούδι «Livin’ On A Prayer» και η φωνή του ξεχωρίζει από το μονότονο βούισμα των αγνώστων που κάθονται στο γρασίδι του πάρκου που βρίσκεται κοντά στον σταθμό Embankment στον Τάμεση.

Η αυθόρμητη «συναυλία» του μοιάζει να περνάει απαρατήρητη μέχρι να φτάσει στο ρεφρέν, τη στιγμή που με τη μοναχική φωνή του ενώνονται με δεκάδες άλλες στο πάρκο.

Το βίντεο ανέβασε ένας χρήστης του YouTube με το όνομα Matej Priteržnik.

Πολλοί ήταν οι χρήστες που συγκινήθηκαν και έσπευσαν να σχολιάσουν τη δύναμη της μουσικής και του ίδιου του τραγουδιού αλλά και για το γεγονός ότι όταν οι άνθρωποι λειτουργούμε ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα.

Ένας έγραψε χαρακτηριστικά: «Με έκανε να κλάψω και σπάνια κλαίω. Οι άνθρωποι έχουν την ικανότητα να είναι τόσο σκληροί και όμως κάποιες φορές τόσο όμορφοι. Εύχομαι η ανθρωπότητα να ενωθεί και να επιλέξει την αγάπη όπως σε μια τέτοια στιγμή».

Δείτε το μαγικό βίντεο: