Η 13χρονη κόρη του Κόμπι Μπράιντ Τζιάνα ή Τζίτζι, που έχασε τη ζωή της μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου του στην Καλιφόρνια, είχε αναμφισβήτητα στα γονίδια της παρόμοιες δεξιότητες στο μπάσκετ με αυτές του θρύλου πατέρα της.

Εκείνος το ήξερε και μόνο περήφανος δήλωνε που στην οικογένειά του θα υπήρχε συνεχιστής της κληρονομιάς του. Ο Κόμπι έβλεπε την κόρη του να παίζει στο WNBA, όπως είχε δηλώσει στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live» το 2018.

«Το καλύτερο είναι όταν βγαίνουμε έξω και με πλησιάζουν φαν, ενώ στέκεται δίπλα μου. Αρχίζουν να μου λένε “πρέπει να κάνεις γιο”, “πρέπει εσύ και η B. να κάνετε ένα αγόρι για να συνεχίσει την παράδοση, να αναλάβει την κληρονομιά σου”. Και τότε εκείνη απαντά “Όπα, αφήστε το πάνω μου, δεν χρειάζεται αγόρι, το ‘χω”. Κι εγώ της λέω “ναι, έχεις δίκιο, όντως το ‘χεις”» λέει γεμάτος περηφάνια.

Ο Κόμπι Μπράιντ μίλησε στην εκπομπή και για την εμπειρία του ως προπονητής της ομάδας του κόρη του και την επιθυμία του να δείξει στα παιδιά τι χρειάζεται για να υπερέχουν.