Η βιομηχανία του διαδικτυακού πορνό αποκαλύφθηκε με την εξομολόγηση ενός πρώην «κοριτσιού της κάμερας», το οποίο έκανε στριπτίζ και άλλες σεξουαλικές πράξεις μπροστά από την κάμερα του υπολογιστή της για όσους άντρες δέχονταν να τούς χρεώσει την πιστωτική τους κάρτα… με το λεπτό!

Όπως έγραψε στο λογαριασμό της στην ιστοσελίδα Refinery29 με το όνομα Abigail Fox, η πρώην «σκλάβα του σεξ μέσω Skype», αναφέρει η Daily Mail, μπήκε στη βιομηχανία αυτή όταν είδε μια αγγελία στο Craigslist το 2009, όταν ζούσε στο Λος Άντζελες.

Η αγγελία υποσχόταν ημερομίσθιο μέχρι και 500 δολάρια τη μέρα. Οι ενδιαφερόμενες έπρεπε «απλά να ψυχαγωγούν άντρες από την ασφάλεια ενός στούντιο, χρησιμοποιώντας μόνο ένα laptop με ενσωματωμένη κάμερα, χωρίς να υπάρχει κανενός είδους επαφή».

Η Abigail σκέφτηκε ότι ήταν κάτι «εύκολο».

«Ο πρώτος μου πελάτης ήταν ένας τύπος που τόν έλεγαν John και ο οποίος απλά ήθελε κάποιον να μιλήσει… για τρεις ώρες! Όταν τελειώσαμε ήμουνν πλουσιότερη κατά 270 δολάρια. Εκείνος δε ένιωθε ότι με γνώριζε. Ήταν ένας από τους λεγόμενους “πελάτες-κλισέ”: εκείνοι οι μοναχικοί τύποι που ψάχνουν μια υποτιθέμενη φιλενάδα, για να περάσουν μερικές ώρες».

Συνήθως αυτό που έβλεπε εκείνη δεν ήταν η εικόνα του πελάτη, αλλά τα γραπτά μηνύματα που τής άφηναν μέσω του προγράμματος που χρησιμοποιούσαν. Μερικές φορές όμως κάποιοι τή ρωτούσαν αν ήθελε να τούς δει.

«Στον κόσμο της κάμερας είναι πάντα πολύ διεγερτικό αυτό. Μού άρεσε να ξεντύνομαι μπροστά τους και να γλύφω τα δάχτυλά μου. Μού άρεσε να τούς μιλάω για τις φαντασιώσεις μου και να τούς βλέπω να αυνανίζονται μέσα από την οθόνη του υπολογιστή, πίσω από τα γραφεία τους. Ήταν η πιο αφοσιωμένη στον πελάτη δουλειά που είχα κάνει ποτέ: έπρεπε να είμαι αφοσιωμένη σε αυτό που κάνω, να τούς πειράζω και να είμαι φιλική, ενώ παράλληλα έπρεπε να μπορώ να διαχειριστώ και αυτούς που απλά ήθελαν να σπαταλήσουν το χρόνο μου ή τους τζαμπατζήδες».

Τελικά, η Abigail άρχισε να δουλεύει από το σπίτι της, κάτι που σήμαινε ότι δεν έδινε προμήθεια σε καμία εταιρεία και μπορούσε να το κάνει τις ώρες που τή βόλευαν, από την άνεση του προσωπικού της χώρου.

Μέσα στο κείμενό της εξηγεί ακόμη με πιο τρόπο κατάφερε να μάθει τα κόλπα που τής απέφεραν περισσότερα χρήματα: «Με το ένα μάτι στο χρονόμετρο, προσπαθούσα με κάθε τρόπο να κερδίσω παραπάνω χρόνο. Συνήθισα να βγάζω τα ρούχα μου πολύ αργά και άφηνα την κάμερα να “ταξιδέψει” επάνω στο κορμί μου, ξεγελώντας τον πελάτη μου, ο οποίος πια δε σκεφτόταν τα χρήματα που έβγαιναν από την πιστωτική του κάρτα με το λεπτό. Τούς πρότεινα διάφορα “παιχνίδια”. Τούς έλεγα: “Έχω κάτι που θα σού αρέσει, περίμενε να το φέρω”. Αν κατάφερνα να τούς κάνω να πληρώνουν ενώ απλά έβλεπαν μια άδεια οθόνη, το κρατούσα όσο πήγαινε».

Όμως κάποια στιγμή τα «βαρέθηκε» όλα αυτά, εξομολογείται. Κουράστηκε να υποδύεται δεκάδες ψεύτικες προσωπικότητες, ανάλογα με τα γούστα των πελατών της.

Και ο σύντροφός της κουράστηκε από το γεγονός ότι υποσυνείδητα έμπαινε στο ρόλο της στρίπερ κάθε φορά που έκαναν σεξ, είπε ακόμη η ίδια, και αποφάσισε να τα παρατήσει.

«Σήμερα ούτε που το σκέφτομαι καν. Εκτός από τις φορές που χωρίς να το καταλαβαίνω, κινούμαι παθιάρικα και με αποπλανητικό ύφος, όταν βρίσκομαι με τον αγαπημένο μου… όπως ακριβώς έκανα και τότε» καταλήγει.