Τρίδυμη, πανομοιότυπη, χαρά για ζευγάρι από την Ουαλία

Οι πιθανότητες να συμβεί αυτή η εγκυμοσύνη ήταν 1 στα 200 εκατομμύρια


ΚΟΣΜΟΣ
15:08
01/10/2013
Τρίδυμη, πανομοιότυπη, χαρά για ζευγάρι από την Ουαλία
3
loading

Όταν η Karen Gilbert έμαθε ότι ήταν έγκυος σε πανομοιότυπα τρίδυμα ένιωσε έκπληξη και ανείπωτη χαρά. Όμως οι γιατροί προσπάθησαν να τήν προσγειώσουν στη σκληρή πραγματικότητα, τονίζοντάς της ότι η περίπτωσή της ήταν εξαιρετικά σπάνια (συμβαίνουν μία στις 200 εκατομμύρια εγκυμοσύνες σαν τη δική της) και προσπαθώντας δύο φορές να τήν πείσουν να την τερματίσει.

Οι γιατροί που τήν παρακολουθούσαν φοβόντουσαν ότι τα τρία έμβρυα δε θα κατάφερναν να επιβιώσουν μέσα στη μήτρα της.

Αργότερα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, τής πρότειναν να κρατήσει ένα ή δύο από τα τρία έμβρυα, όμως εκείνη και ο άντρας της Ian ήταν αποφασισμένοι να φέρουν στον κόσμο και τις τρεις κόρες τους.

Η Ffion, η Madison και η Paige, γεννήθηκαν στις 2 Αυγούστου, δύο μήνες πρόωρες.

Τώρα χαίρονται την αγκαλιά των γονιών τους και της μεγαλύτερης αδερφής τους στο σπίτι τους στο Pontypool της Ουαλίας.

«Δεν ήταν εύκολη εγκυμοσύνη, το αντίθετο μάλιστα. Όμως τώρα μπορώ να αναρρώσω και να ξεκουραστώ από αυτήν και να γνωρίσω τις τρεις πανέμορφες κόρες μου. Οι γιατροί μάς είχαν πει ότι θα τίς κρατούσαν τρεις μήνες στο νοσοκομείο, όμως τελικά καταφέραμε να τίς πάρουμε πιο νωρίς στο σπίτι μας» είπε η 32χρονη μητέρα τους.

«Δε μπορούσαμε να τερματίσουμε την εγκυμοσύνη. Ήταν τα μωρά μας. Κάναμε υπερήχους κάθε εβδομάδα για να ελέγχουμε την ανάπτυξή τους» πρόσθεσε ο 34χρονος πατέρας τους.

Τα πανομοιότυπα τρίδυμα προκύπτουν όταν ένα γονιμοποιημένο ωάριο χωρίζεται σε τρία. Οι πιθανότητες να συμβεί αυτό, χωρίς εξωσωματική γονιμοποίηση, είναι μία στα 200 εκατομμύρια, γράφει η Daily Mail.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar gr-it

    αχουουουουουου......είναι υπέροχο γεγονός!!!!!! αν μου συνέβαινε πιστεύω πως θα με νικούσε ο πανικός! 3 πως να τα βολέψεις??ακόμα και τα χέρια είναι 2..πάντα θα μένει κάποιο παραπονεμένο!!

  2. avatar kwsths77

    μπράβο ρε παιδιά, το ρισκάρατε και σας βγήκε. κούκλες και οι τρεις!!! να σας ζήσουν και πάντα ευτυχισμένες!!!!

  3. avatar JP Laurent

    Τι ωραία εικόνα. Όμορφη οικογένεια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει