Μία μητέρα στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι πήρε περισσότερα από αυτά που είχε αγοράσει, καθώς οι πάνες που είχε παραγγείλει μέσω της Amazon ήταν ήδη χρησιμοποιημένες.

Όπως αναφέρει η New York Post, η Nassly Sales λέει ότι είχε παραγγείλει δύο κουτιά πάνες για μωρά από το τμήμα αποθηκών του σάιτ, όπου τα προϊόντα που έχουν ανοιχτεί και επιστραφεί προσφέρονται με έκπτωση.

Αλλά όταν το πακέτο έφτασε σπίτι της, εκείνη σοκαρίστηκε καθώς περιείχε λερωμένες πάνες μέσα.

«Έβγαλα έξω την πλαστική σακούλα και αμέσως παρατήρησα ότι το περιεχόμενο ήταν βαρύτερο από το συνηθισμένο» έγραψε η Sales στο Facebook. «Άνοιξα τα φώτα και προς μεγάλη μου έκπληξη οι συγκεκριμένες πάνες ήταν λερωμένες!».

Η Sales είπε ότι αμέσως φοβήθηκε πως το πακέτο – που βρομούσε περιττώματα και ούρα – θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την υγεία της κόρης της.

Απολύμανε το βρεφικό δωμάτιο και στη συνέχεια επικοινώνησε με την Amazon, που προσφέρθηκε να της επιστρέψει τα λεφτά μέσω μίας κάρτας δώρων, καθώς είχε χρησιμοποιήσει δωροκάρτα και για τη συγκεκριμένη αγορά, όπως έγραψε η μητέρα στο Facebook.

«Θέλω μία κανονική επιστροφή χρημάτων. Φοβάμαι να ψωνίσω μέσω της Amazon ξανά» ανέφερε.

Η Sales ισχυρίστηκε ότι ήρθε σε επικοινωνία με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ σχετικά με το περιστατικό.

«Θέλω η Amazon να ερευνήσει και να εντοπίσει αυτούς τους εγκληματίες που θέτουν τις ζωές των παιδιών σε κίνδυνο» έγραψε. «Οι έλεγχοι ποιότητας και ασφάλειας είναι εξαιρετικά σημαντικοί!».

Η εταιρεία Amazon ανέφερε ότι διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.

«Ερευνούμε την κατάσταση και είμαστε σε επικοινωνία με τον πελάτη για να τη διορθώσουμε» τόνισε εκπρόσωπός της.