Τι είπε η Τζασίντα Άρντερν για την νεαρή πρωθυπουργό της Φινλανδίας

Το μήνυμά της έρχεται σε αντίθεση με αυτό του 94χρονου πρωθυπουργού της Μαλαισίας


ΚΟΣΜΟΣ
9:38
11/12/2019
Τι είπε η Τζασίντα Άρντερν για την νεαρή πρωθυπουργό της Φινλανδίας
2
loading

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν δήλωσε σήμερα ότι η Φινλανδή ομόλογό της Σάνα Μάριν, η οποία έγινε χθες η νεότερη πρωθυπουργός στον κόσμο, δεν χρειάζεται συμβουλές.

Η 34χρονη Μάριν πήρε τα σκήπτρα από την Άρντερν ως η νεότερη γυναίκα ηγέτης στον κόσμο.

«Κοιτάξτε, δεν χρειάζεται συμβουλές. Τελικά είναι μία από υποθέσεις που κάνει ο κόσμος φυσικά επειδή είσαι νέα και δεν έχεις απαραιτήτως τις απαραίτητες εμπειρίες και γνώσεις», επεσήμανε η Νεοζηλανδή πρωθυπουργός σε συνέντευξή που παραχώρησε στο Reuters σήμερα όταν ρωτήθηκε αν έχει κάποια συμβουλή για τη Μάριν.

«Ήταν ήδη υπουργός, ήταν ήδη μέλος της κυβέρνησης. Το μόνο που θα της έλεγα είναι: να τα πας καλά», κατέληξε.

Η 39χρονη Άρντερν ήρθε στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής της Νέας Ζηλανδίας μετά τις εκλογές του 2017 όταν έγινε η νεότερη πρωθυπουργός στον κόσμο, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Το μήνυμά της έρχεται σε αντίθεση με αυτό του 94χρονου πρωθυπουργού της Μαλαισίας Μαχατίρ Μοχάμαντ, ο οποίος συνέστησε χθες στη Μάριν να ζητεί τη συμβουλή «των ηλικιωμένων».

«Μολονότι πιστεύουμε στον ιδεαλισμό των νέων ανθρώπων, είναι σημαντικό επίσης γι' αυτούς να λαμβάνουν υπόψη τους την πείρα των ηλικιωμένων ανθρώπων», επεσήμανε ο Μαχατίρ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Τόνο Μάσας.

    Καλά κι αυτός ο Μαχατίρ δεν ήξερε δεν ρώταγε. Οι γυναίκες τα ξέρουν όλα και δεν χρειάζονται συμβουλές. Τα ξέρουν καλύτερα και τα ξοδεύουν καλύτερα. Αυτός είναι ο κανόνας.
    Τώρα εδώ που έχουμε φτάσει Μαχατίρ μου δεν υπάρχει επιστροφή. Ήταν να μπει η κουλούρα.

    1. avatar Σάνο Μάσας

      Κι έλεγα....Δεν θα βγάλεις σήμερα τον μισογυνισμό σου..... Άργησες. Το ξενύχτησες χθες το βράδυ και ξδεν πνησες νωρίς; Ανησύχησα......Τέλος καλό όλα καλά..... Να είσαι καλά να μας διασκεδάζεις και να μαζεύεις συλλογή της αρνητικές σου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει