«Τα κινέζικα προφυλακτικά είναι πολύ μικρά»

Το παράπονο του υπουργού Υγείας της Ζιμπάμπουε


ΚΟΣΜΟΣ
19:00
15/11/2019
«Τα κινέζικα προφυλακτικά είναι πολύ μικρά»
3
loading

Στην αναθεώρηση των μεγεθών για τα προφυλακτικά που κατασκευάζει θα προχωρήσει μια εταιρεία από την Κίνα, έπειτα από τα επίσημα παράπονα που εξέφρασε ο υπουργός Υγείας της Ζιμπάμπουε, ότι τα προϊόντα που φτάνουν στη χώρα του «είναι πολύ μικρά».

Ο Ντέιβιντ Παριρενιάτουα έκανε τα παράπονά του μέσω μιας εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Ζιμπάμπουε, τη Χαράρε, σχετικά με την προστασία από τον ιό του AIDS.

«Το νότιο κομμάτι της Αφρικής έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων που είναι φορείς του AIDS και προωθούμε τη χρήση προφυλακτικών. Οι νέοι έχουν επιλογές στα προφυλακτικά, ανάλογα τα γούστα τους, αλλά δεν τα κατασκευάζουμε εμείς. Τα εισάγουμε από την Κίνα, όμως κάποιοι άντρες παραπονιούνται ότι είναι πολύ μικρά», είπε ο Παριρενιάτουα.

Από την πλευρά του, ο Ζάο Τσουάν, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κατασκευής προφυλακτικών, Beijing Daxiang και της Hins Friends Technology Co, δήλωσε στη South China Morning Post ότι η εταιρεία σχεδιάζει να κατασκευάσει προφυλακτικά σε διαφορετικά μεγέθη, προκειμένου να εξυπηρετήσει αυτές τις ανάγκες.

«Όσον αφορά τις διαφορετικές απαιτήσεις από πελάτες όπως στη Ζιμπάμπουε, η Daxiang, ως κινεζική εταιρεία, έχει την ικανότητα και την υποχρέωση να το κάνει. Έτσι, θα ξεκινήσουμε να κάνουμε κάποιες έρευνες για τα δεδομένα των χρηστών στην περιοχή, ώστε να ετοιμαστούμε μελλοντικά για προϊόντα με διαφορετικά μεγέθη», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Εναλλακτική λύση..

    Παλιές σαμπρέλες ποδηλάτου. Κόβεις όσο θέλεις, δένεις τη μία πλευρά με σπάγγο (γιά τις διαρροές) και κάνεις τη δουλειά σου καλά και οικονομικά. Μόνο λίγο προσοχή με το κομμάτι που έχει τη βαλβίδα.

  2. avatar thtyu

    ας φοράνε 5-6 στη σειρά.

  3. avatar Galaxy

    Αφου οι κινεζοι τα φτιαχνουν βαση του μεγεθους τους που να φτασουν τα[...]

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει