Η 12χρονη Holly Stuckey ήταν μοναχοπαίδι και ζούσε με τους γονείς της στην Ουαλία  μία φυσιολογική ζωή. Οι κοντινοί της άνθρωποι την περιγράφουν ως ένα γλυκό και χαρούμενο παιδί.

Ξαφνικά μία μέρα επέστρεψε στο σπίτι της από το σχολείο και παραπονέθηκε ότι πονάει το στήθος της και έχει δύσπνοια. Αμέσως οι γονείς της κάλεσαν το ασθενοφόρο, όμως λίγα λεπτά μετά ξεψύχησε στην αγκαλιά του πατέρα της. 

Οι γιατροί ακόμα εξετάζουν τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου της. Οι γονείς της μετά από το τραγικό συμβάν ανακάλυψαν υβριστικά γράμματα από τους συμμαθητές της Holly.

Όπως δήλωσε ο πατέρας της υπάρχουν 13 τουλάχιστον άτομα τα οποία την έβριζαν και την απειλούσαν γιατί δεν ήξερε πολλά γύρω από το σεξ και ήταν πιο αθώα από τους υπόλοιπους συμμαθητές της.  Τα ονόματα των συγκεκριμένων παιδιών έχουν δοθεί στην αστυνομία και στη διοίκηση του σχολείου ώστε να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες και να ληφθούν ανάλογα μέτρα.

Οι γονείς ζήτησαν να φορέσουν όλοι ροζ στην κηδεία ενώ έφτιαξαν ένα φέρετρο με σχέδιο Hana Montana (η αγαπημένη ηρωίδα της Holly). Στην κηδεία ακουγόταν το τραγούδι της Γουίτνεϊ Χιούστον «I will always love you».