Ερντογάν: Ο πλάστης μου προστάζει να είμαστε βίαιοι απέναντι στους άπιστους

Μήνυμα που μπορεί να οδηγήσει σε θρησκευτική μισαλλοδοξία, έστειλε σήμερα κατά την προσευχή της Παρασκευής ο Τούρκος πρόεδρος


ΚΟΣΜΟΣ
1:12
26/10/2019
Ερντογάν: Ο πλάστης μου προστάζει να είμαστε βίαιοι απέναντι στους άπιστους
58
loading

Φορώντας κι εκείνος λευκό πλεκτό σκούφο (takke),  ο Ταγίπ Ερντογάν, προσευχήθηκε ενώ στη συνέχεια έστειλε τα μηνύματα του που μπορεί να οδηγήσουν σε θρησκευτική μισαλλοδοξία.

Στην ομιλία που έκανε προς τους πιστούς μέσα στο τζαμί, σύμφωνα με το simgalive.com απήγγειλε στα αραβικά μία προσευχή που αναφέρει ότι «ο πλάστης μου μάς προστάζει να είμαστε βίαιοι απέναντι στους άπιστους» και έπειτα έστειλε το μήνυμά του για την πολεμική επέμβαση στη Συρία, λέγοντας ότι είναι θέλημα Αλλάχ. «Όπως έγινε και στη Συρία. Πρώτα ο Αλλάχ, ο πλάστης μου μάς την υποσχέθηκε την Συρία», είπε.

Οι πιστοί άρχισαν να φωνάζουν «μακάρι», ενώ κάποιος τον αποκάλεσε «τελευταίο χαλίφη του Ισλάμ» κι ένας άλλος φώναξε «Ευλογημένος να είναι ο Ιερός σου Πόλεμος».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

58
σχόλια
 1. avatar μααααλιστα

  καλα; κιεσυ μιλας με τον πλαστη σου την ωρα που ανοιγεις φυλλο;

 2. avatar Ακις Ελλην

  Θα μας κλασει φρςςςςςς

 3. avatar Αυτά να τα βλέπετε

  Εσείς οι φιλανθρωποι που βάλατε στην χώρα μας τον κάθε ψυχανωμαλο φανατικό μουσουλμάνο λαθρομετανάστη

 4. avatar Χμμ

  ...οι τουρκοι τα κολυβα τα εχουν στο ζωναρι τους!!!!ετσι εχει πει μια ψυχη..ο νοω νοειτω..

 5. avatar Αναρχικός

  ¨Οτι πει ο αρχηγός μας και αδερφός μας. Και εμείς για αυτό τον σκοπό προσπαθούμε και είμαστε βίαιοι

 6. avatar Πού είναι;

  Ο Βερέμης, ο Λιάκος, η Ρεπούση, η Δραγώνα, ο Φίλης, η Σία κλπ να πούνε ξανά τα παραμύθια για κοινή συγγραφή της ιστορίας, για πολυπολιτισμικότητα, ότι δεν περνούσαν και άσχημα στην τουρκοκρατία οι Έλληνες, ούτε τους εξισλάμιζαν με τη βία κλπ κλπ. Κι οι άλλοι άσχετοι που λένε ότι όλες οι θρησκείες είναι ίδιες και θέλουν να πλημμυρίσει η χώρα με εκατομμύρια τέτοιους τζιχαντιστές-(\"προσφυγόπουλα\"!)

  1. avatar Κωνσταντίνος Π

   Την έχουν πλημμυρίσει ήδη..

 7. avatar τσιταχ

  ΩΡΑΙΑ Η ΦΩΤΟ.......

 8. avatar ΗΡΩ

  ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ=ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ

  1. Καμία σχέση το ένα με το άλλο.Με τον νόμο γίνεται η γνωριση της αμαρτίας.Ο νόμος είναι ανίσχυρος,να κάνει τον άνθρωπο να υπακούσει στον νόμο.Επειδη το αδύνατον εις τον νόμον, καθότι ήτο ανίσχυρος δια της σαρκός,ο Θεός πεμψας τον εαυτού Υιόν με ομοίωμα σαρκός,και περί αμαρτίας, κατέκρινε την αμαρτίαν εκ τη σαρκι\'δια να πληρωθη η δικαιοσύνη του νόμου εις ημάς τους μη περιπατουντας κατά την σάρκα,αλλά κατά το Πνεύμα.Διοτι οι ζώντες κατά την σάρκα τα της σαρκός φρονουσιν\'οι δε κατά το Πνεύμα,τα του Πνεύματος.Επειδη το φρόνημα της σαρκός είναι θάνατος\'το δε φρόνημα του Πνεύματος, ζωή και ειρήνη.Διοτι το φρόνημα της σαρκός είναι έχθρα εις τον Θεόν\'επειδη εις τον νόμον του Θεού δεν υποτάσσεται,αλλ\'ουδε δύναται.Οσοι δε είναι της σαρκός,δεν δύνανται να αρεσωσιν εις τον Θεόν.Σεις όμως δεν εισθε της σαρκός,αλλά του Πνεύματος,εάν το Πνεύμα του Θεού κατοικη εν υμίν.Αλλ\'εαν τις δεν έχη το Πνεύμα του Χριστού, ούτος δεν είναι αυτού.Εαν δε ο Χριστός ηναι εν υμίν,το μεν σώμα είναι νεκρον δια την αμαρτιαν\'το δε πνεύμα ζωή δια την δικαιοσύνην.Εαν δε κατοικη εν υμίν το Πνεύμα του αναστησαντος τον Ιησούν εκ νεκρών,ο αναστησας τον Χριστόν εκ νεκρων θελει ζωοποιησει και τα θνητά σώματα υμων δια του Πνεύματος αυτου του κατοικουντος εν υμίν.

 9. avatar ΗΡΩ

  ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ=ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣ

 10. avatar Άμα. Έχεις ρεύμα

  Οταν οι θρησκείες ολου τού πλανήτη γίνονται επικίνδυνες Μη βγάζουμε την ουρά μας από έξω έχουμε και εμείς τέτοιους

  1. avatar Απλάκι

   αυτομαστιγωσου μόνος σου εμείς είμαστε τα θύματα του Ισλαμ όχι όπως εσύ που δικαιολογείς και είσαι με τους θύτες.

 11. avatar tboni2

  Που είσαστε ρε φιλάνθρωποι αντιφασιστες ψευτοανθρωπιστες ψετυτοαριστεροι υποκριτές.. Ούτε μια δήλωση εναντίων του Τούρκο φασίστα Χίτλερ δολοφόνο ερντογαν!!! Όμοιος ομοιω αεί πελαζει. Φίλος σας είναι ο ερντογαν. Γενικά φίλος σας είναι οποίος είναι φασίστας αλλά μεγαλύτερος φίλος σας είναι αυτός που είναι και εναντίων των Ελλήνων.

 12. avatar Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΛΩΝ

  ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.....έστειλε μήνυμα που μπορεί να οδηγήσει σε...ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ..... πλακίτσα κάνει ρε στους ακολούθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης....ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ......ΠΗΡΑΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΙΣΛΑΜ η ακόμα?

 13. avatar Ch12:03-Ευαγγ.Ιωαν.κεφ.16

  Ταύτα ελαλησα προς εσάς, δια να μην σκανδαλισθητε.Θελουσι σας κάνει απισυναγωγους\'μαλιστα έρχεται ώρα, καθ\' ην πας οστις σας θανστωση θέλει νομίσει ότι προσφέρει λατρεία εις τον Θεον. Και ταύτα θεουσι σας κάμει, διότι δεν εγνωρισσν τον Πατέρα, ουδέ εμέ.

 14. avatar Κανένα σχόλιο

  από τους ......φιλάνθρωπους/αλληλέγγυους,στραβούς/μορφωμένους με ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.....διεθνιστές/λάτρεις του ...λαμπρού ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ......

 15. avatar Αλλάχ και μπιλαλαχ

  Ακούει κανείς η ακόμα κοιμωσαστε Ευρώπη ακούς ο Πούτιν λέει ότι είναι χριστιανός καί έρχεται συχνά στο Άγιο όροςΑυτος έχει ξεφύγει καί στο τέλος θα το παίξει Φαραώ

 16. avatar Sv7n

  Ωραία προσευχή. Να είσαι βίαιος στους άπιστους . Η Δύση ακούει τίποτα οι κοιμούνται όρθιοι;

 17. avatar σουλιωτοπουλα

  Η αρχική φωτό με το μισοφέγγαρο στο κεφάλι του δείχνει ποιος ακριβώς είναι ο πλάστης του,ο εξ από δω...το ισλάμ δεν είναι τίποτα άλλο από δημιούργημα των Ιουδαίων για να πολεμήσουν τον χριστιανισμό όταν είδαν ότι η εξάπλωση του ήταν ραγδαία !!!!!γενικά οι πολιτικοί όλου του κόσμου είναι μαριονέτες του ίδιου Θεού,που στόχο εχουν την καταστροφή των χωρών τους..και το πετυχαίνουν! Ο ένας όμως και αληθινός τριαδικός μας θεός κάνει υπομονή και ελπίζει στην μετάνοια μας...και τότε θα δείξει το μεγαλειο του και την Χαρη του

 18. avatar Εκδηλώθηκε: Για πες κι άλλα…

  Εκδηλώθηκε: Για πες όλη την αλήθεια, και στα αγγλικά, να σ\' ακούσουν όλοι όμως...

  1. avatar Καλύτερα να τα

   ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙΣ κακοχρονεμένε μου μήπως και ΤΑ ΔΟΥΝ οι ΕΛΛΗΝΕΣ

 19. avatar Δυστυχώς

  ... αυτόν τον παλιοκερατά θα τον πληρώσουμε! Σε σχέση με τους δικούς μας οικειοθελώς... (ξέρετε εσείς) είναι μεγάλος ηγέτης, έστω και φασίστας...

 20. avatar Kαλλιπολίτης

  Με αυτόν ο Γιωργάκης έκανε εξωτερική πολιτική \"συναδέλφωσης\" με κουμπαριές και ετοίμαζε τη χώρα να τον αντιμετωπίσει χορεύοντας ζεϊμπέκικο, γιατί την ενίσχυση της άμυνας και την αξιοπρέπεια της χώρας τη θεωρούσε \"εθνικισμό\".Τα ίδια και ο Τσίπρας με τις κρυφές συμφωνίες που πανηγύριζαν οι Τούρκοι.Αυτό είναι το αποτέλεσμα.Το πρώτο.

  1. avatar Οι κουμπαριές

   είναι αλλουνού!
   Και το δώρο του κουμπάρου ένα χαλί!

  2. avatar Έχουν οδηγήσει τη χώρα

   Σε οικονομική υποτέλεια, στρατιωτική αδυναμία και προσεχώς εθνική καταστροφή. Μόνο δίκη για εσχάτη προδοσία τους αξίζει. Αίσχος!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει