Αναγκαστική προσγείωση στο Ντένβερ έκανε αεροπλάνο που εκτελούσε την πτήση με προορισμό στη Μινεσότα, όταν επιβάτης αποφάσισε να καπνίσει κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Βέβαια, ο νεαρός άνδρας αποδείχτηκε… μερακλής, καθώς φέρεται να είπε στους συνεπιβάτες του ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης και στη συνέχεια πήγε στην τουαλέτα του αεροπλάνου για να καπνίσει μαριχουάνα.

Οι αεροσυνοδοί προσπάθησαν να τον βγάλουν από την τουαλέτα χωρίς αποτέλεσμα, ενώ λίγο πριν την προσγείωση επέστρεψε, μιλώντας σε έντονο ύφος.

Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια, οι αεροσυνοδοί, αλλά και αστυνομικοί, προσπάθησαν να τον απομακρύνουν. Τότε, σύμφωνα με το TMZ, αποφάσισε να ανάψει ένα τσιγάρο μαριχουάνας, με το προσωπικό να επιχειρεί να του το αρπάξει.

Ο πιλότος, σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας ακούγεται να ζητά από τις 13 πρώτες σειρές επιβατών να βγουν από το αεροπλάνο, ώστε να μπορέσουν να απομακρύνουν τον εν λόγω άνδρα, που φέρεται να χτύπησε μάλιστα έναν από τους άλλους επιβάτες, την ώρα που έβγαινε.

Τελικά, η Αστυνομία κατάφερε να του περάσει χειροπέδες, ενώ μεταφέρθηκε σε φορείο όπου και φώναζε: «Πάρτε το, πονάει. Θα σας σκοτώσω».

Το αεροπλάνο αναχώρησε για τη Μινεσότα με δύο ώρες καθυστέρηση.