Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το αποτρόπαιο έγκλημα μίας μητέρας, η οποία έπνιξε τα παιδιά της μετά από την αποκάλυψη του συντρόφου της ότι είναι παντρεμένος και πως ενδιαφέρεται για πολυγαμική σχέση.

Η 27χρονη νεαρή από τη Ρωσία έπνιξε στη θάλασσα την 5χρονη κόρη της Βαλεντίνα και την μόλις έξι εβδομάδων Μιλάνα, την οποία είχε αποκτήσει με τον συγκεκριμένο σύντροφο της. Η Εκατερίνα Χάβτσινα φαίνεται πως δεν άντεξε τις αποκαλύψεις του συντρόφου της και αποφάσισε να σκοτώσει τα παιδιά της αλλά και να αυτοκτονήσει.

Έτσι, πήγε με τα παιδάκια της στην παραλία και τα έδεσε με σχοινί πάνω της. Ξεκίνησε να περπατάει προς τη θάλασσα και μπήκε μέχρι που καλύφθηκε πλήρως. Τα ουρλιαχτά της 5χρονης ήταν τόσο δυνατά και σπαρακτικά που ενεργοποίησαν τους κατοίκους που έτρεξαν στην παραλία να δουν τι συμβαίνει. 

Μόλις κατάλαβαν τι συμβαίνει κάλεσαν τις Αρχές που έσπευσαν στο σημείο. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να σώσουν την Εκατερίνα, ωστόσο, τα δυο παιδάκια είχαν πεθάνει. «Όλοι με παράτησαν. Κανείς δεν με χρειάζεται και δεν χρειάζομαι και εγώ κανέναν», είπε η γυναίκα στους διασώστες της ενώ είναι πλέον αντιμέτωπη με ισόβια κάθειρξη.

Μία φίλη της, που δεν θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητα της, είπε στους αστυνομικούς ότι η κοπέλα είδε τη ζωή της να καταρρέει όταν ο σύντροφος της, της αποκάλυψε ότι έχει οικογένεια στην πατρίδα του στο Ουζμπεκιστάν και πως θέλει να έχει πολλές γυναίκες.

TAGS