Οι «καυτές αστυνομικίνες» που έχουν αναστατώσει τις γερμανικές Αρχές

Οι σέξι selfies με στολή προκάλεσαν την παρέμβαση των ανωτέρων


ΚΟΣΜΟΣ
21:34
04/09/2019
Οι «καυτές αστυνομικίνες» που έχουν αναστατώσει τις γερμανικές Αρχές
6
loading

Η γερμανική αστυνομία έχει διατάξει εσωτερική έρευνα σχετικά με την εξάπλωση των selfies που ανεβάζουν στα social media γυναίκες που υπηρετούν στο Σώμα και οι οποίες χρησιμοποιούν τη δουλειά τους για να συγκεντρώνουν πολλά likes.

Οι συγκεκριμένες αστυνομικίνες βγάζουν φωτογραφίες και με τις στολές τους και εμφανίζονται ως influencers, όπως αναφέρει το RT.

Η επίτροπος της αστυνομίας Barbara Slowik έχει διατάξει τη διεξαγωγή ΕΔΕ για όσες χρησιμοποιούν hashtags όπως «#instacops» (μπατσίνες του Instagram), συγχέοντας τη δουλειά τους με τον κόσμο των social media.

Πολλές γυναίκες του σώματος παρουσιάζουν έναν συνδυασμό ομορφιάς και εξουσίας, ακολουθώντας ένα trend που βρίσκεται σε «άνθηση» παγκοσμίως.

«Είτε εκτός υπηρεσίας είτε κατά τη διάρκεια του καθήκοντος, οι γυναίκες της αστυνομίας οφείλουν να συμμορφώνονται με τους κανόνες της δουλειάς... άλλωστε έχουν ειδικά καθήκοντα ως δημόσιες λειτουργοί» αναφέρει ο Jörg Radek, αναπληρωτής πρόεδρος της Ένωσης των Αστυνομικών, επισημαίνοντας ότι οι αστυνομικοί πρέπει να σέβονται τις στολές τους και να παραμένουν «εντός ορίων του καλού γούστου στα ποσταρίσματά τους».

Εν τω μεταξύ, η γερμανική ομοσπονδιακή αστυνομία εξέδωσε κανόνες για τη συμπεριφορά των υπαλλήλων του Σώματος στα social media, δίνοντας συμβουλές για την προσέλκυση νέων στελεχών αλλά και για τους κινδύνους της έκθεσης στο διαδίκτυο.

«Κατά τη χρήση των social media δεν πρέπει να υπάρχει αμφιβολία ότι ο καθένας εκπροσωπεί και εκφράζει τον εαυτό του και μόνο» προειδοποιούν οι οδηγίες.

Το βέβαιο είναι ότι η ομορφιά δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα αλλά και προβλήματα σε κάποιες περιπτώσεις.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar Πάει !!!!

  Χάλασαν και Γερμανοί ....ρε γερμαναραδες τι έχουν τα κορίτσια ....μια χαρά είναι χάρμα οφθαλμών .... πανέμορφα !!!!μπράβο κορίτσια συνεχίστε έτσι δυνατά και γράψτε τους ανώτερους σας εκεί που δεν πιάνει ....μελάνι .

 2. avatar Πάει και η Γερμανία

  Πάνω από τις μισές δεν είναι γερμανικής καταγωγής. Μόνο η τελευταία έχει γνήσια χαρακτηριστικά Γερμανίδας

 3. avatar K x

  Παραδινομαι εγώ το έκανα.

 4. avatar Γουσταρω τετοιες αστυνομικινες

  Να με συλλαβουν....

 5. avatar Social Distortion.

  Συλλαμβάνομαι!

 6. avatar Chatolias

  Ο διάβολος φορούσε πραντα...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει