Η ιστορία της Dannette και του Austin Giltz από τη Νότια Ντακότα των ΗΠΑ είναι από αυτές που δύσκολα μπορείς να δεχτείς.

Φανταστείτε δηλαδή ένα ζευγάρι που μπαίνει στο νοσοκομείο για να βγάλει μια πέτρα από τα νεφρά και καταλήγει με τρία μωρά στην αγκαλιά!

Το ζευγάρι είχε ήδη δυο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη, η καισαρική τομή απέδωσε όμως τρία ακόμα υγιέστατα παιδάκια. Το πιο τρελό στην ιστορία μας είναι το γεγονός ότι η Dannette δεν είχε ιδέα πως ήταν έγκυος, παρά τις δύο εγκυμοσύνες που είχε περάσει.

Μιλώντας στο τοπικό κανάλι KOTA TV, η μητέρα είπε: «Άρχισα να έχω πόνους, υπέθεσα λοιπόν πως είχα πάλι πέτρες στα νεφρά, καθώς είχα και παλιά».

Οι γιατροί τής είπαν βέβαια πως δεν ήταν πέτρα οι πόνοι, αλλά δίδυμα. Και τρίδυμα λίγο αργότερα, κοιτώντας καλύτερα στον υπέρηχο!

«Όταν βγήκαμε από το νοσοκομείο, τώρα που είναι εκτός νοσοκομείου και ξέρω πως είναι καλά, έχω πάθει την πλάκα μου, αλήθεια. Ακόμα νιώθω το κεφάλι μου σαν να σκάει!», δήλωσε ο πατέρας.

Η Dannette ομολογεί πως κανείς δεν πιστεύει την ιστορία της: «Δεν βλέπεις ποτέ τρίδυμα να συλλαμβάνονται φυσιολογικά, πόσο μάλλον να περνάς 34 εβδομάδες χωρίς να το ξέρεις. Όλοι λοιπόν λένε πως δεν το πιστεύουν κι εγώ είμαι ακόμα σοκαρισμένη, πιστέψτε με, δεν ξέρετε τι σημαίνει να πας στον γιατρό πιστεύοντας πως θα κάνεις εγχείρηση για πέτρα στα νεφρά και να καταλήγεις να γεννάς με καισαρική εκείνη τη νύχτα. Είναι τρέλα»…