Σε μια ιστορία που δείχνει ότι η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη δεν έχουν εξαφανιστεί από τον πλανήτη, τα μέλη μιας τοπικής κοινότητας μαζεύονται καθημερινά έξω από το παράθυρο ενός παιδιού για να του δώσουν λίγες στιγμές χαράς στην οδύσσειά του.

Ο τριών χρονών Quinn Waters από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ βρίσκεται σε κατάσταση απομόνωσης, καθώς υποβλήθηκε σε μια πειραματική θεραπεία βλαστοκυττάρων για τον καρκίνο τον Ιούνιο και μια δυνατή δόση χημειοθεραπείας που άφησε το ανοσοποιητικό του ευάλωτο.

Ο μικρός είναι υποχρεωμένος να παραμένει στο σπίτι, αυτό δεν σημαίνει όμως πως πρέπει να είναι και μόνος. Φίλοι, γνωστοί, ακόμα και ολότελα άγνωστοι μαζεύονται καθημερινά στην αυλή του για την απαραίτητη ψυχαγωγία, με τραγούδια, ζογκλερικά και άλλα πολλά.

Στην αρχή μαζεύτηκαν οι συγγενείς του να τον δουν που επέστρεψε σπίτι από το νοσοκομείο, από τη χαρά του μικρού όμως γεννήθηκε μια μόδα. «Πράγματα σαν αυτά τον βοηθούν να βγάλει τη μέρα, καθώς είναι καθηλωμένος κυριολεκτικά στο σπίτι, κάτι πολύ δύσκολο για ένα τρίχρονο», λέει ο μπαμπάς του Jarlath Waters.

Και μιας και η μαμά του είναι αστυνομικός, όλο το αστυνομικό τμήμα της περιοχής περνά καθημερινά απ’ έξω, κορνάροντας και δίνοντας τις δικές τους παραστάσεις.

Και ο ίδιος ανοίγει διάπλατα κάθε φορά τα μάτια για να ρουφήξει λίγες στιγμές ανεμελιάς, καρδιοχτυπώντας για το επόμενο δρώμενο. Και μια σελίδα στο Facebook συντονίζει πια τη δράση και μαζεύει υλικό ανθρωπιάς…