Ο 26χρονος Σον Κόλιερ από το Σόμερβιλ της Μασαχουσέτης είναι ο αστυνομικός που έχασε τη ζωή του στην συμπλοκή με τους υπόπτους για την επίθεση στη Βοστώνη, στην περιοχή του MIT.

Οι συνάδελφοί του στην αστυνομία μιλούν με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τον άνθρωπο που θυσίασε τη ζωή του την ώρα του καθήκοντος.

Όπως αναφέρει η Huffington Post, ο Κόλιερ, πριν γίνει αστυνομικός, ήταν εργαζόμενος στον τομέα της πληροφορικής στο αστυνομικό τμήμα του Σόμερβιλ.

Επίσης, ήταν αφοσιωμένος στην επιβολή του νόμου. Όπως αναφέρει ο επικεφαλής της αστυνομίας του MIT John DiFava «Ο Σον ήταν ένα από αυτά τα παιδιά που πραγματικά έβλεπαν την αστυνομία ως αποστολή… ήταν γεννημένος αστυνομικός». Επίσης, τόνισε το πόσο δεμένος ήταν με τους φοιτητές.

Ο Κόλιερ ήταν ένας αφοσιωμένος εργαζόμενος και εθελοντής που είχε «μια χρυσή καρδιά», ανέφερε ο William Rymill, αξιωματικός της αστυνομίας, στο αστυνομικό τμήμα του Σόμερβιλ.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.