Απολύθηκε εργαζόμενος που αυνανιζόταν στην τουαλέτα του γραφείου του

Κι αυτό παρότι διαβεβαίωσε πως είχε τον ήχο κλειστό όταν έβλεπε πορνό στο κινητό του...


ΚΟΣΜΟΣ
15:30
28/05/2019
Απολύθηκε εργαζόμενος που αυνανιζόταν στην τουαλέτα του γραφείου του
3
loading

Το δικαίωμα μιας καναδικής εταιρείας να απολύσει έναν εργαζόμενο,  ο οποίος αυνανιζόταν φωναχτά μέσα στην τουαλέτα του γραφείου αναγνώρισε η εργατική διαιτησία.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο άνδρας επιχείρησε να σώσει τη δουλειά του υποστηρίζοντας πως η συμπεριφορά του οφειλόταν στον εθισμό του στο σεξ, που είναι αναπηρία.

Ο άνδρας δούλευε σε αεροδιαστημική εταιρεία που λειτουργεί στο αεροδρόμιο Halifax, στη Nova Scotia, και απολύθηκε έπειτα από παράπονα συναδέλφων του, οι οποίοι των άκουγαν να αυτοϊκανοποιείται στο μπάνιο, κάτι που τους προκαλούσε, όπως κατήγγειλαν, «ντροπή και ενόχληση».

Το συνδικάτο στο οποίο ανήκε ο άνδρας υποστήριξε το επιχείρημά του για εθισμό στο σεξ και αναπηρία αλλά και πως δεν τον προειδοποίησε κανείς για τα παράπονα των συναδέλφων του.

Η διαιτησία χαρακτήρισε σπάνια την περίπτωση, σημειώνοντας πως ούτε η εταιρεία ούτε ο εκπρόσωπος του σωματείου μπόρεσαν να βρουν αντίστοιχους κανονισμούς που να ρυθμίζουν το θέμα του αυνανισμού σε χώρο εργασίας.

Ο άνδρας πάντως αρνήθηκε πως έκανε «μουγκρητά και βογγητά» και διαβεβαίωσε τους υπεύθυνους πως όταν έβλεπε πορνό στο κινητό του είχε τον ήχο κατεβασμένο...

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar χαχα

  Ισα ίσα, ο σεξουαλικά φορτισμένος υπάλληλος δεν μπορεί να δουλέψει συγκεντρωμένα(κάτι σαν να θες να ουρήσεις και δεν σου επιτρέπεται),ενώ εκτονωνόμενος, θα δουλέψει καλύτερα...έπαινο λοιπόν έπρεπε να του δώσουν...

 2. avatar Chocoθεραπεία

  Ααα να χαθούν οι παλιοχαφιέδες. Σα δε ντρέπονται λιγάκι, που ενώ εν ώρα εργασίας, φορά παρτίδα, οι μεν κύριοι παίζουν, μανιωδώς, τάκα-τούκα, το \"μπεγλέρι\" τους, ενώ οι δε κυρίες, χτενίζουν αδιάκοπα τη \"χωρίστρά\" τους, διαγωνίως οριζοντίως, πλαγίως, καθέτως, με ευφάνταστους μικτούς συνδιασμούς, ξύνοντας παράλληλα με το ένα χέρι (ώσπου να ματώσουν τα δάκτυλά τους) το μαλλί τους, μέχρι να γίνει αφράτο και φουντωτό και με το άλλο χέρι, βοηθώντας συναδελφικά, στο τακατακατάρισμα, τον μπέη μπεγλεροπαίχτη, αγγομαχόντας ηχηρά, βγάζοντας αμφότεροι πνιχτές κραυγές λες και ομαδικώς πεθαίνουν, \"έδωσαν\", οι άθλιοι, στεγνά το κακόμοιρο παιδί, λες και ήταν ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης.
  Μετά τα χουνερια που του κάνανε, τα παρολίγον παρθεναγωγεία αρρένων και θηλέων, θα φταίει αν γυαλίσει το μάτι του παιδιού και τη δει ξαφνικά \"Τζακ ο τσοκοβγάλτης\" και τους τραβήξει μια γερή αεροδιαστημική, δίχως σάλιο, συναδελφική \"περιποίηση\", για να μάθει το αδιάκριτο χαφιεδοκαφριστάν, πως το μπανιστιρλίκι και το κόντρα βεντουζάρισμα του αυτιού, στην πόρτα του σεπαρέ, οπου λαμβάνει self service (και όχι μόνο) ικανοποίηση, έχει ως εύλογο αντίτιμο, την άνευ διακρίσεως φύλου, ακάματη άγρια παλινδρομική οπισθοέμπροσθεν chocoθεραπεία μέχρι να καταστεί απαραίτητη η συνδρομή των διασωστών των πρώτων βοηθειών, ώστε να αποφύγουν, αναπαυομενοι οριστικώς να δουν τα ραπανάκια ανάποδα;;;

 3. avatar The spartan

  Μια [...] την ημέρα κάνει το αφεντικό ποιό πέρα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει