Ο Don Walper είναι 69 χρονών και η Stefani 24, ζουν στο British Columbia του Καναδά, είναι παντρεμένοι και έχουν έναν γιο ενός έτους.

Μόνο που συνδέονται με περισσότερους τρόπους απ’ όσους υπέθεταν! Το ζευγάρι ήταν μαζί μόλις 3 μήνες όταν εκείνη του ζήτησε να της πει ένα μυστικό από τη ζωή του.

Ο Don άρχισε να της αποκαλύπτει τον προηγούμενο γάμο του και τον γιο που είχε αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, με τον οποίο, όπως αποδείχτηκε, πήγαινε η Stefani στο ίδιο σχολείο!

«Ήξερα τον γιο του Don από τον παιδικό σταθμό. Πήγαμε μαζί και στο νηπιαγωγείο, μετά στο δημοτικό και στο γυμνάσιο τελικά, σε όλο το γυμνάσιο. Αποφοιτήσαμε επίσης μαζί. Η φιλία μας ήταν αρκετά δυνατή όταν ήμασταν παιδιά», λέει εκείνη.

Το ζευγάρι δεν έχει πια σχέσεις με τον γιο του Don, καθώς είχε πρόβλημα με τη σχέση τους. Και δεν ήταν ο μόνος: «Πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας μπορεί να είναι γνήσιες. Όλοι φαίνεται να υποθέτουν πως κάτι άλλο πρέπει να υπάρχει. Μου λένε ‘‘μα πώς μπορείς να τον αγαπάς;’’. Αγαπάς κάποιον γιατί τον αγαπάς», εξηγεί η Stefani.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από 4 χρόνια, όταν εκείνη έπιασε δουλειά στο μπαρ όπου σύχναζε εκείνος και η έλξη ήταν ακατανίκητη από την πρώτη στιγμή. «Εννοείται ότι από την πλευρά μου το σεξ έπαιξε μεγάλο ρόλο», εξομολογείται ο Don.

«Στις 2:00 τα ξημερώματα, στις 5:00, στα μέσα του απογεύματος, πριν από το δείπνο, μετά το δείπνο, στη μέση του δείπνου, στη στέγη, στο μπαλκόνι, στο πάτωμα, παντού», προσθέτει αυτή, «έχω υπάρξει με άντρες νεότερους από μένα και ο Don είναι προφανώς ο μεγαλύτερος και ξέρει καλά τι να κάνει. Μου αρέσει που δεν διαρκεί δύο δευτερόλεπτα, ξέρει τι κάνει».

Η οικογένειά της είχε ωστόσο πρόβλημα με τον δεσμό, με τον καιρό αποδέχτηκαν όμως τον Don και πλέον όλα πάνε καλά στις ζωές τους…