Εκείνη είναι νοσοκόμα και εκείνος εργάζεται σε οίκο ευγηρίας και έχουν μια ωραία ιστορία να αφηγηθούν.

Η 22χρονη Geraldine Chingosho από το Λέστερ της Αγγλίας διαγνώστηκε με νεφρική ανεπάρκεια τον Μάιο του 2017.

Στράφηκε λοιπόν στην οικογένειά της για να βρει συμβατό δότη, μόνο που κανείς τους δεν μπορούσε να της δώσει το νεφρό του.

Και τότε βγήκε μπροστά ο καλός της, ο 27χρονος Aldo Cataldi, που απαίτησε να εξεταστεί για συμβατότητα και ήταν τελικά ο άνθρωπος που θα της έδινε το πολυπόθητο μόσχευμα! Σώζοντάς της τη ζωή τελικά.

Η Geraldine διαγνώστηκε με την πάθηση αμέσως μετά τη γνωριμία της με τον Aldo, στον οποίο είπε πως δεν θα μπορούσαν να είναι μαζί, καθώς θα μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία και δεν ήθελε να τον σύρει σε κάτι τέτοιο: «Δεν θα ήταν δίκαιο να τον φορτώσω με έναν άρρωστο άνθρωπο», λέει χαρακτηριστικά.

Εκείνος όμως δεν θα άφηνε τα πράγματα στην τραγική τους μοίρα. Όταν αποδείχτηκε πως κανείς από τους συγγενείς της δεν ήταν συμβατός δότης, ο Cataldi πήρε την κατάσταση στα χέρια του. «Δεν θα ζητούσα ποτέ ή θα περίμενα από τον αρραβωνιαστικό μου να μου δώσει το νεφρό του. Έπαθα πλάκα όταν έμαθα πως είμασταν συμβατοί. Ο Aldo μου έσωσε τη ζωή και δεν μπορώ να περιμένω για να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί του».

«Το να δώσω το νεφρό μου στην αρραβωνιαστικιά μου ήταν τόσο φυσιολογικό πράγμα για μένα, δεν το πολυσκέφτηκα», λέει αυτός, «δεν το έκανα για τη δημοσιότητα ή για κάτι τέτοιο, το έκανα απλώς και μόνο επειδή ήταν το σωστό πράγμα να κάνω»…