Με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τελευταία φορά στον ασύρματο πριν συνταξιοδοτηθεί

Τα στερνά λόγια ενός αστυφύλακα που πέρασε 30 χρόνια στο σώμα


ΚΟΣΜΟΣ
22:25
08/03/2019
Με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τελευταία φορά στον ασύρματο πριν συνταξιοδοτηθεί
5
loading

Ο φακός έπιασε τη συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή που ένας αξιωματικός της βρετανικής αστυνομίας επικοινωνεί για τελευταία φορά μέσω γουόκι τόκι.

Ο αστυφύλακας του τμήματος της κομητείας Σόμερσετ, Adrian Secker, ήταν μάλιστα πολύ δημοφιλής τόσο στους συναδέλφους του όσο και τους πολίτες. Όλοι τον ήξεραν ως Adge και όλοι είχαν έναν καλό λόγο να πουν γι’ αυτόν στα κοινωνικά μέσα, καθώς το βίντεο έγινε viral.

Ο 55χρονος παρασημοφορήθηκε μάλιστα για τις υπηρεσίες του στα τέλη του 2018 με το Μετάλλιο της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, υπηρετώντας στο σώμα από το 1989 και εκπληρώνοντας έτσι το παιδικό του όνειρο.

Μυστικός αστυνομικός της δίωξης ναρκωτικών για σειρά ετών, έγινε κατόπιν διοικητής τμήματος και το 2013 βραβεύτηκε για πρώτη φορά, τόσο για την αστυνομική δουλειά του όσο και τις κοινωνικές του ευαισθησίες.

Όλα αυτά έπρεπε όμως να πάρουν τώρα τέλος. Και πήραν με δάκρυα συγκίνησης στα μάτια…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar […]

  ασχολιθειτε και με τιποτε άλλο [...] με τους ρουφιανους σας πολιτικους, αμα μπορουσα να[...] σε σας, αλλα και του [...] αυτου που δεν θα εγκρινει το σχολιο. [...]

 2. avatar Κώστας Μπ.

  Είναι ακροαριστερό βρε μπετον αρμέ [...] που κάποιος θεωρεί γελοία μια τέτοια είδηση. Αναθεματισμένα χρυσαύγουλα, με δέκα προφίλ γράφετε ο καθένας. Σαβούρες

 3. avatar SER 30

  ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΑ 5 5 ΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΑ 3 0 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ? . Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .

 4. avatar vpi

  Sorry ρε beast, αλλά τι (μπιπ) θέματα είναι αυτά που βάζεις? Έλεος πια...

  1. avatar simply

   Ανάλγητος όπως άλλωστε και κάθε ακροαριστερό [...].

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει