Ως ο ιστορικός δημιουργός του κλασικού μπλουτζίν ήδη από το 1873, η Levi’s γνωρίζει καλά και από καραβόπανα και από στιλ.

Και επειδή πλέον την ενδιαφέρει περισσότερο αυτό το τελευταίο, εγκαινίασε το Lot No. 1, που είναι περισσότερο υπηρεσία παρά προϊόν.

Ο πελάτης μπορεί τώρα να αποκτήσει ένα χειροποίητο τζιν που να ταιριάζει απόλυτα στο προσωπικό του γούστο. Η διαδικασία ξεκινά με ένα ραντεβού με τον ράφτη της Levi’s, όπου μαθαίνει τα πάντα γύρω από το τζιν, περιγράφει το προσωπικό του στιλ και διαλέγονται από κοινού τα υφάσματα, οι ραφές, τα κουμπιά, τα φερμουάρ, οι τσέπες και κάθε άλλο χαρακτηριστικό.

Το τζιν Lot No. 1 ράβεται εξολοκλήρου στο χέρι και σύμφωνα με τον σωματότυπο του πελάτη, ώστε η εφαρμογή να είναι το λιγότερο τέλεια. Η διαδικασία κρατά περισσότερες από 16 ώρες μέχρι την τελική πρόβα, ώστε να διασφαλιστεί πως όλα θα γίνουν στην εντέλεια.

Το Levi’s Lot No. 1 παρέχεται για την ώρα στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο, η υπηρεσία θα επεκταθεί σύντομα όμως ανά τον κόσμο. Για την ανανέωση του παλιού μπλουτζίν με τη σφραγίδα της Levi’s ή την εξατομίκευση ενός καινούριου θα χρειαστείτε πάντως κάτι περισσότερα από 500 ευρώ, αναλόγως τις προτιμήσεις, τα υλικά και τα αξεσουάρ…