Ο γερόλυκος του heavy metal Όζι Όσμπορν αναγκάστηκε να ακυρώσει πολλές ημερομηνίες συναυλιών, καθώς αναρρώνει από πνευμονία.

Ο πρώην τραγουδιστής των Black Sabbath είχε ήδη ακυρώσει εμφανίσεις του στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, μέρος της περιοδείας No More Tours 2.

Αυτή τη φορά ο performer που έχει γεννηθεί στο Μπίρμινγχαμ, ανέβαλε προγραμματισμένες εμφανίσεις στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ιαπωνία.

Η γυναίκα του Σάρον ανέφερε σε tweet ότι ο σύζυγός της πέρασε τα χειρότερα, ωστόσο οι γιατροί τον συμβούλεψαν να μείνει στο σπίτι για να επανέλθει πλήρως για το χρονικό διάστημα των 6 εβδομάδων.

Ο Όσμπορν είχε ακυρώσει την περιοδεία σε Ευρώπη και Βρετανία τον Ιανουάριο, αφού είχε νοσήσει από γρίπη και βρογχίτιδα, όπως αναφέρει το BBC. Μάλιστα είχε δηλώσει ότι ήταν «συντετριμμένος», αλλά αποφασισμένος να προγραμματίσει νέες εμφανίσεις τον Σεπτέμβριο.

Όσο για τις νέες αναβολές δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί αν θα υπάρξουν νέες ημερομηνίες.

Ο 70χρονος θρυλικός τραγουδιστής της ροκ έχει προγραμματίσει περιοδεία στη Βόρεια Αμερική τον Μάιο με το συγκρότημα «Megadeth».