Δεν έχει φορέσει παπούτσια ποτέ του

Τα πόδια του έχουν το μέγεθος καρπουζιού εξαιτίας σπάνιας ασθένειας


ΚΟΣΜΟΣ
21:47
23/11/2012
Δεν έχει φορέσει παπούτσια ποτέ του
2
loading

Ο 14χρονος Meng Weixin από την Shanghai υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, προκειμένου οι γιατροί να μπορέσουν να μειώσουν το μέγεθος των πελμάτων του.

Οι πατούσες του μικρού μαθητή είχαν το μέγεθος καρπουζιού, εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας.

Από την ηλικία του 1 έτους οι γονείς του Meng παρατήρησαν ότι τα πέλματά του είχαν αρχίσει να πρήζονται και τα δάχτυλα των ποδιών του να γυρίζουν προς τα πάνω.

Εξαιτίας της κατάστασής του ο Meng δεν έχει φορέσει ποτέ παπούτσια… ούτε το χειμώνα!

Ένα παιδιατρικό νοσοκομείο προσφέρθηκε να βοηθήσει τον μικρό και να τον χειρουργήσει. Οι γιατροί εκτιμούν ότι θα είναι σε θέση να περπατήσει ξανά μετά από περίπου τρεις εβδομάδες.

«Θα ήθελα να μπορώ να φοράω παπούτσια όπως και οι συμμαθητές μου. Θα ήθελα να μπορώ να τρέχω γρήγορα σαν κι αυτούς και να μπορώ να πάω όπου θέλω» είπε ο ίδιος.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar filopoimin

    δηλαδη τόσο καιρό το παιδί μπορούσε να γίνει καλά και δεν προσφερόταν κανείς να το βοηθήσει ?? μήπως πρέπει να καταργηθεί η λέξη ανθρωπιά ? μόνο στο λεξικό τη συναντάμε ...δηλαδη αν δεν πεφτει το χρήμα δεν κουνιόμαστε ? τι να πω? ,,,

    1. avatar Σκυλοπνιχτρης

      ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ, ΟΣΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ, ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ. ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει