Ένας άνδρας σκοτώθηκε σήμερα «πέφτοντας από μεγάλο ύψος» σε ένα εμπορικό κέντρο που βρίσκεται στη συνοικία του ανατολικού Λονδίνου με τους ουρανοξύστες Κανάρι Γουόρφ, ανακοίνωσε η αστυνομία. Πρόκειται για τον δεύτερο θάνατο που σημειώνεται μέσα σε ένα 24ωρο στην επιχειρηματική αυτή περιοχή της βρετανικής πρωτεύουσας.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο άνδρας, ο οποίος φέρεται ότι ήταν περίπου 50 ετών, έχασε τη ζωή του πέφτοντας από ύψος σε ώρα αιχμής στο εμπορικό κέντρο της περιοχής Canada Square.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι σημειώθηκε ένα ιατρικό περιστατικό στον χώρο της περιοχής Canary Wharf. Παρέχουμε υποστήριξη στις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών που το διαχειρίζονται», ανέφερε στο Twitter η εταιρεία Canary Wharf Group, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το περιστατικό σημειώνεται μετά τον θάνατο ενός άλλου άνδρα χθες το μεσημέρι, ο οποίος σκοτώθηκε πέφτοντας από τις κυλιόμενες σκάλες στον υπόγειο σιδηρόδρομο που εξυπηρετεί τη μεγάλη αυτή χρηματοοικονομική περιοχή του Λονδίνου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.