Ένας Λονδρέζος συστήνεται πια ως «Parma Ham», καθώς δηλώνει άφυλος και δεν θέλει ο κόσμος να βγάζει συμπεράσματα για το φύλο του ακούγοντας το όνομά του.

Και η πιο χαρακτηριστική παρέμβαση που έχει κάνει στην εικόνα του για να κρύψει το φύλο του είναι αυτή η τεράστια μοϊκάνα, που στις καλές της μέρες φτάνει ακόμα και το 1 μέτρο. Με δυο μπουκάλια λακ φυσικά.

«Μου έλεγαν πως περνάς απλώς μια φάση στη ζωή σου. Αλλά είμαι σε αυτή τη φάση εδώ και 14 χρόνια τώρα», λέει εκείνος που άλλαξε πια επισήμως το όνομά του σε Parma Ham.

Όσο για τη σεξουαλική του ταυτότητα, δηλώνει «σεξουαλικά ρευστός», καθώς πειραματίζεται με το φύλο του από τα 12 του: «Ήξερα από τότε πως είμαι κομματάκι διαφορετικός και δεν ταίριαζα καλά σε αυτούς τους ρόλους. Πράγματα λοιπόν όπως το φύλο και η σεξουαλικότητα τα προσδιορίζω με τελείως διαφορετικό τρόπο».

Και επέλεξε να ζει ως γκοθάς, όπως λέει, γιατί έπρεπε να βρει ένα στιλ να υποβαστάξει τον νέο του εαυτό. Η μοϊκάνα τον δυσκολεύει όμως στις μετακινήσεις, ειδικά όταν πρέπει να μπει σε αυτοκίνητο ή να πάρει το λεωφορείο, δεν θέλει όμως να την αποχωριστεί γιατί είναι στοιχείο της ταυτότητας που διάλεξε, όπως επισημαίνει, και όχι αυτής που του έδωσαν οι γονείς του.

Ο γκαλερίστας και μουσικός παραγωγός έχει μεγάλο θέμα όμως με τους ακροδεξιούς, που τον κυνηγούν, τον χαρακτηρίζουν «τέρας» και «φρικιό» και του την «πέφτουν» για όλα, «για κάθε διαφορετική πλευρά της ζωής μου, είτε είναι η σεξουαλικότητα και το φύλο μου είτε το στιλ μου, η δουλειά, η θρησκεία μου»…