Για κάποιες νύφες είναι η «πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους», όπως λέει το στερεότυπο. Για δύο νύφες από τη Φιλαδέλφεια σίγουρα αυτό δεν ισχύει καθώς οι καλεσμένοι στις δεξιώσεις των γάμων τους, που γίνονταν παράλληλα, πιάστηκαν στα χέρια σε έναν ατελείωτο καβγά. Το χειρότερο όμως είναι πως ο 57χρονος θείος της μίας νύφης έπεσε νεκρός από καρδιακή προσβολή…

Όλα συνέβησαν το ξενοδοχείο Sheraton Mission Hill στη Φιλαδέλφεια. Τον καβγά μαγνητοσκόπησε ένας ένοικος του ξενοδοχείου, η διαμονή του οποίου διαταράχθηκε από τη φασαρία που γινόταν στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Οι αστυνομικοί της Πολιτείας εισέβαλαν στο χώρο των δεξιώσεων και προσπάθησαν να χωρίσουν τους καλεσμένους ενώ τρεις άνθρωποι συνελήφθησαν.

Μέσα στην αναταραχή ένας 57χρονος άνδρας, θείος της μίας νύφης, βρέθηκε αναίσθητος έξω από το χώρο των δεξιώσεων. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως είχε πάθει καρδιακή προσβολή και μία ώρα αργότερα εξέπνευσε.

Δεν έχει γίνει γνωστό για ποιο λόγο ξέσπασε ο καβγάς αλλά κάποιοι από τους καλεσμένους βγήκαν εκτός ελέγχου μετά και την κατανάλωση άφθονου αλκοόλ.

Δείτε το βίντεο…