Τα πήρε γιατί οι διαδηλωτές τού χάλασαν το… τζόκινγκ

«Αφήστε τον κόσμο να πάει στις δουλειές του και να κερδίσει το μεροκάματο», διαμαρτύρεται εντόνως


ΚΟΣΜΟΣ
21:32
23/11/2018
Τα πήρε γιατί οι διαδηλωτές τού χάλασαν το… τζόκινγκ
4
loading

Τον μπελά τους βρήκαν κάποιοι οικολόγοι ακτιβιστές στο Λονδίνο που έκλεισαν για λίγο πολυσύχναστο κόμβο της πόλης σε ώρα αιχμής.

Ο jogger ήρθε σε αντιπαράθεση με έναν από τους διαδηλωτές που μοίραζε φυλλάδια στους περαστικούς: «Αφήστε τον κόσμο να πάει στις δουλειές του και να κερδίσει το μεροκάματο. Αυτό δεν θα σταματήσει την κλιματική αλλαγή», είπε δείχνοντας τους διαδηλωτές που έφραζαν τον δρόμο.

Το σημερινό περιστατικό δίχασε τον κόσμο, καθώς άλλοι ήταν υπέρ των κινητοποιήσεων και άλλοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην παρεμπόδιση της κυκλοφορίας…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar colonel Roy Mustang

  Είναι σοβαρό και δίκαιο το αίτημα του,που είναι και δικό μου! Πόσες φορές δεν αναστατώθηκε το Ψ πρόγραμμα μας,μια διευθέτηση ανάγκης μας ένεκα της κατάχρησης του "ιερού δικαιώματος" στις απεργίες και διαδηλώσεις; Απ'το 1981 έγιναν στην Ελλάδα 3.300 απεργίες και διαδηλώσεις μαζί,παγκόσμια κακή μας διαφορά!Που μας έφεραν ελλείμματα,επί πλεον δανεισμό από την ΕΟΚ,κεσάτια και εκνευρισμό! Με τον λαοπλάνο Ανδρέα Παπανδρέου,και δεν σταμάτησε το Κακό!
  Ντροπή στον λαό μας και στην επανάσταση του Πολυτεχνείου.
  Βεβαίως άλλο τα συλλαλητήρια των εθνικών μας θεμάτων.

  1. avatar Έχεις δίκιο!

   Τι να πει κι ο Μαραβέγιας, που δε βρίσκει παγκάκι να χαμουρευτεί, λόγω αστέγων. Γενικά βρε παιδί μου κυκλοφορούν πολλοί ενοχλητικοί τύποι, που, άκουσον,άκουσον, διαδηλώνουν, γιατί λέει έχουν αιτήματα! Να συληφθούν, πάραυτα! Να απαγορευτούν οι διαδηλώσεις! Να μπορεί ο κάθε (...) να κάνει το τζόκινγκ του ελεύθερα!

  2. avatar επιβεβαιώνεις το

   καθένας για τη πάρτη του

   1. avatar Αρκεί

    Να συμφωνεί με το λόγο της διαδήλωσης! Η λογική του ελληναρά...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει