Το ότι έχει κάνει κάποιος φυλακή δε σημαίνει απαραιτήτως ότι έχει συνετιστεί και έχει ξεχάσει τις «κακές» συνήθειες οι οποίες τον οδήγησαν εκεί.

Ο Klaid Karpuzi από το New Port Richey της Φλόριντα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή την Κυριακή 11/11 με την κατηγορία της κλοπής αυτοκινήτου.

Την Τρίτη 13/11 βγήκε από το σωφρονιστικό ίδρυμα Land O’ Lakes με εγγύηση ύψους 5.000 δολαρίων, αλλά η πρώτη δουλειά που έκανε ήταν να προσπαθήσει να κλέψει ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ της φυλακής!

Μόνο που όλα πήγαν στραβά με αποτέλεσμα να επιστρέψει έστω και για λίγο στη φυλακή.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο σερίφη της Κομητείας Πάσκο, το όχημα ήταν παρκαρισμένο έξω από τη φυλακή και μέσα σε αυτό βρισκόταν μια υψηλόβαθμη αξιωματικός που εκείνη την ώρα δεν είχε υπηρεσία.

Η γυναίκα, την παρουσία της οποίας προφανώς δεν αντιλήφθηκε ο επίδοξος κλέφτης, είδε τον Karpuzi να πλησιάζει το όχημά της και να επιχειρεί να παραβιάσει την πόρτα του συνοδηγού. Τότε βγήκε από το αυτοκίνητο, αποκάλυψε την ταυτότητά της και τον συνόδευσε πίσω στη φυλακή.

Ο 41χρονος κατά την απολογία του ανέφερε πως είδε ένα αυτοκίνητο με τον κινητήρα σε λειτουργία και πως δεν είχε καταλάβει ότι μέσα βρισκόταν άνθρωπος.

Έμεινε στη φυλακή για ένα 24ωρο και αφέθηκε ελεύθερος το πρωί της Τετάρτης 14/11 αφού πρώτα πλήρωσε άλλα 5.000 δολάρια ως εγγύηση. Αυτή τη φορά όμως κατά την έξοδό του από την φυλακή ήταν πιο προσεκτικός…