Οι πελάτες ενός χορτοφαγικού εστιατορίου στην Μπανγκόκ έπαθαν σοκ όταν διαπίστωσαν ότι στο μενού που τους σέρβιραν οι υπάλληλοι υπήρχαν κομμάτια κρέατος.

Ως χορτοφάγοι θεώρησαν ενοχλητικό το γεγονός ότι υπήρχε στα πιάτα τους κρέας που πίστευαν πως ήταν από χοιρινό ή από κοτόπουλο. Που να φανταστούν αυτό που θα ακολουθούσε.

Έτσι λοιπόν κατήγγειλαν το περιστατικό στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, με τις αρχές να επισκέπτονται το εστιατόριο για έλεγχο.

Μπαίνοντας στην κουζίνα οι αστυνομικοί, εντόπισαν κηλίδες αίματος στους τείχους και κομμάτια σάρκας στο πάτωμα, όπως αναφέρει το Asia One, γεγονός που τους κίνησε την περιέργεια.

Συνεχίζοντας την έρευνά τους βρέθηκαν μπροστά σε μια ανατριχιαστική ανακάλυψη, καθώς εντόπισαν στο βόθρο του εστιατορίου ένα πτώμα σε αποσύνθεση.

Οι αρχές διαπίστωσαν πως η σορός ανήκε στον 61χρονο Prasit Inpathom που ήταν τακτικός πελάτης του καταστήματος, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Ο άτυχος άνδρας ήταν αγνοούμενος από τις 21 Οκτωβρίου όταν και τον είχαν δει για τελευταία φορά στο εστιατόριο να γευματίζει με τον αδερφό του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των τοπικών ΜΜΕ ο 61χρονος διαπληκτίστηκε με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου ο οποίος τον σκότωσε χτυπώντας τον με αμβλύ αντικείμενο στο κεφάλι και μαχαιρώνοντάς τον έξι φορές στο στομάχι και στα πόδια. Στη συνέχεια για να ξεφορτωθεί το πτώμα του, αποφάσισε να το τεμαχίσει, να το μαγειρέψει και να το σερβίρει στους πελάτες του!

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό κατά πόσο οι πελάτες του εστιατορίου κατανάλωσαν ανθρώπινο κρέας ωστόσο υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου καταζητείται καθώς πρόλαβε να φύγει πριν η αστυνομία εντοπίσει το μακάβριο εύρημα…