Η αρχιφύλακας Ann Marie Guerra βρίσκεται υπό έρευνα καθώς συνάδελφός της κατήγγειλε ότι του έβαλε εσώρουχά της στο στόμα του.

Η 38χρονη μητέρα δυο παιδιών που είναι δεύτερη στην ιεραρχία στο αστυνομικό τμήμα που υπηρετεί στο Μπρούκλιν, έχασε την ψυχραιμία της στις 7 Οκτωβρίου όταν ο ντετέκτιβ Victor Falcon της έκανε παρατήρηση ότι παρατάει τα εσώρουχά της εκτεθειμένα μέσα στα κοινόχρηστα αποδυτήρια του τμήματος.

«Είναι καθαρά γαμ…!» του απάντησε, σύμφωνα με μαρτυρίες και στη συνέχεια του έβαλε δυο κιλοτάκια της στο στόμα.

Τρεις μέρες αργότερα κατατέθηκε επίσημη καταγγελία εναντίον της στο γραφείο ίσων ευκαιριών απασχόλησης του NYPD.

Απ’ ότι φαίνεται πάντως κι άλλοι συνάδελφοί της είναι ενοχλημένοι από τη συμπεριφορά της καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε κάποιος στη NY Post «αφήνει τις κιλότες της στο κοινόχρηστο ντουζ και έξω από το ντουλάπι της για να τα βλέπουν όλοι. Τα αποδυτήρια επίσης είναι κοινά».

Και απ’ ότι φαίνεται δεν είναι το μόνο περιστατικό που έχει ενοχλήσει τους συναδέλφους της, καθώς υπάρχουν και κάποιες δικές της αναρτήσεις στο Facebook στις οποίες σχολιάζει τον ανδρισμό των συνεργατών της.

«Κάνει ρητορική μίσους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για συναδέλφους της λέγοντας πως έχουν μικρό πέος», ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή που επικαλείται η NY Post.

Προς το παρόν οι άμεσα εμπλεκόμενοι, Guerra και Falcon δεν έχουν τοποθετηθεί επί τους θέματος.