Μια 77χρονη Βρετανή έχει γίνει θέμα όταν εκμυστηρεύτηκε πως το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της το έχει περάσει αποκλειστικά με το δημοφιλές αναψυκτικό.

Η Jackie Page από το Σάρεϊ της Αγγλίας λέει πως ξεκινά τη μέρα της με ένα κουτάκι Pepsi και όταν κλείσει τα μάτια της το βράδυ έχει πιει τουλάχιστον τέσσερα.

Δοκίμασε Pepsi για πρώτη φορά το 1954, σε ηλικία 13 ετών, και πίσω δεν ξανακοίταξε ποτέ. Και πλέον λέει πως στον οργανισμό της μπαίνει μόνο το αναψυκτικό και τίποτα άλλο, αρνείται πάντως τους υπαινιγμούς πως είναι εθισμένη στην Pepsi.

«Κάποιοι μπορεί να πιστέψουν πως είναι περίεργο, αλλά δεν με νοιάζει», εξηγεί, «το πίνω κάθε μέρα από το 1954. Δεν το ονομάζω εθισμό. Είναι απλώς κάτι που μου αρέσει και δεν μπορώ να σταματήσω γιατί δεν μου αρέσει τίποτα άλλο … Ακόμα και τα παιδιά μου όταν ήταν μικρά ήξεραν πως κανείς δεν παίρνει την Pepsi της μαμάς από το ψυγείο».

«Αν είμαι εθισμένη στην καφεΐνη, αυτό δεν το γνωρίζω, είμαι όμως 77 χρονών και έχω επιβιώσει ως τώρα», προσθέτει, εκτιμώντας πως έχει πιει 93.440 κουτάκια στη ζωή της, κάπου 3 τόνους ζάχαρης δηλαδή!

Η ειδική διατροφολόγος Nicole Rothband της Βρετανικής Διαβητικής Εταιρίας λέει πάντως πως «η μεγάλη ανησυχία εδώ είναι πως το να πίνεις τόσο πολύ Pepsi αυξάνει τον κίνδυνο της παχυσαρκίας, επηρεάζει τα δόντια και αυξάνει το ρίσκο του διαβήτη και άλλων παθήσεων»…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.