Σε μία φρικιαστική ανακάλυψη έφτασαν οι αστυνομικοί στο Ντιτρόιτ στις ΗΠΑ μετά από ένα ανώνυμο γράμμα που έλαβαν το οποίο τους ενημέρωνε για μια δεκάδα νεκρά βρέφη παρατημένα σε γραφείο τελετών.

Τα άψυχα σώματα 11 βρεφών λοιπόν εντοπίστηκαν την Παρασκευή 12/10 στις εγκαταστάσεις ενός ερειπωμένου γραφείου κηδειών της πόλης σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Αξιωματούχοι εντόπισαν τα μικροσκοπικά σώματα σε ένα κουτί από χαρτόνι και σε μια κασετίνα κρυμμένα σε χώρο του πρώτου ορόφου στο Cantrell Funeral Home, έπειτα από ανώνυμο γράμμα που περιείχε την ακριβή θέση των πτωμάτων.

«Πρόκειται για μικροσκοπικά λείψανα», δήλωσε ο αξιωματικός Brian Bowser σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή το βράδυ. Όπως είπε, η αστυνομία συνεργάζεται με τον ιατροδικαστή προκειμένου να υπάρξει ταυτοποίηση και να εντοπιστούν τα μέλη των οικογενειών τους, ώστε να ριχθεί φως στην φρικτή αυτή υπόθεση.

Στο εν λόγω γραφείο τελετών, έχει μπει λουκέτο εδώ και έξι μήνες λόγω σοβαρών παραβιάσεων και ελλείψεων έπειτα από έρευνα των ελεγκτικών αρχών, όπως γράφει το cnn.com.