Μία ιστορία που θυμίζει το πιο σκοτεινό σενάριο από ταινία θρίλερ με σπλάτερ αναφορές έρχεται από τη Ρωσία μετά τις συλλήψεις ενός 22χρονου νεαρού και της… 12χρονης υποτιθέμενης «κοπέλας» του.

Όπως μεταδίδει η Metro, ο 22χρονος φέρεται να έπεισε την κατά δέκα χρόνια μικρότερη κοπέλα να φύγει από το σπίτι των γονιών της και να τον ακολουθήσει. Εκείνη το έκανε και μάλιστα ανέβαζε και ποστ στα social media, στα οποία φαινόταν να υπεραμύνεται την επιλογή της.

Όπως αναφέρει η Metro, αλλά και άλλα βρετανικά ΜΜΕ, όλα ξεκίνησαν όταν οι κάτοικοι του χωριού Νοβίνκα είδαν από ένα ξύλινο σπίτι να βγαίνει καπνός και δύο άτομα να πηδάνε από τα παράθυρα.

Στις έρευνες που ακολούθησαν έγινε η φρικιαστική ανακάλυψη του πτώματος ενός νεαρού άνδρα. Οι αστυνομικοί, ωστόσο, είδαν ότι από το άψυχο σώμα έλειπαν τα χέρια και το κεφάλι. Μάλιστα, οι αρχές είδαν ότι στο ταψί του φούρνου υπήρχαν υπολείμματα κρέατος, «τα οποία δεν έδειχναν σαν και αυτά που αγοράζεις από το σούπερ μάρκετ».

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μετά τη σύλληψή τους οι δύο είπαν στην αστυνομία ότι προχώρησαν στην πράξη γιατί… «δεν υπήρχε άλλο κρέας για να φάμε».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, «ένας άνδρας 22 ετών και ένα ανήλικο κορίτσι είναι ύποπτοι για το φόνο και το διαμελισμό ενός 21χρονου πολίτη στην περιοχή του Λένινγκραντ. Ερευνούμε ακόμα την πληροφορία ότι οι φερόμενοι δράστες έτρωγαν μέλη του νεκρού». Τέλος οι αρχές εξετάζουν και τις πληροφορίες ότι ο 22χρονος είχε σεξουαλικές σχέσεις με το ανήλικο κορίτσι.