Νεκρός βρέθηκε ο κατά συρροήν βιαστής Ronnie Shelton που είχε καταδικαστεί σε χιλιάδες χρόνια κάθειρξη.

Όπως ανακοίνωσε το σωφρονιστικό ίδρυμα του Grafton, ο Shelton αυτοκτόνησε πηδώντας από ένα κτήριο της φυλακής στις 25/9. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Cleveland όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στους σοβαρούς τραυματισμούς που υπέστη στο κεφάλι του. Οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν υποπτεύονται το ενδεχόμενο δολοφονίας.

Ο 56χρονος άνδρας είχε βιάσει περισσότερες από 30 γυναίκες στο Cleveland μέσα σε διάστημα έξι ετών – από το 1983 έως και το 1988 και ήταν γνωστός ως «ο βιαστής του West Side».

Ο Shelton παρακολουθούσε τα υποψήφια θύματά του στις προσωπικές τους στιγμές και έπειτα εισέβαλε στα σπίτια τους, τα ακινητοποιούσε και πριν τα κακοποιήσει σεξουαλικά τους ψιθύριζε: «Μη με κοιτάς. Κάνε ό,τι λέω και δεν θα πληγωθείς…».

Το 1989 κρίθηκε ένοχος για συνολικά 220 κατηγορίες, οι 49 εκ των οποίων ήταν για βιασμό 30 και πλέον γυναικών. Η ποινή που του επιβλήθηκε για κάθειρξη από 1.554 έως 3.195 χρόνια, είναι η μεγαλύτερη στα χρονικά της Πολιτείας του Ohio.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.