Στη ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή του Τζο Ρόγκαν ήταν καλεσμένος ο Έλον Μασκ, ο οποίος μίλησε για πολλά θέματα που αφορούν τα μελλοντικά πρότζεκτ της Tesla, τις δικές του φιλοδοξίες και για τις ραγδαίες εξελίξεις στη ρομποτική, που μπορεί να προκαλούν ανησυχία στους ανθρώπους.

Η κουβέντα στην εκπομπή Joe Rogan Experience που μεταδίδεται μέσω Youtube ήταν χαλαρή, αρκετά χαλαρή θα λέγαμε, καθώς ο Μασκ απαντούσε στις ερωτήσεις του παρουσιαστή με τη συνοδεία ενός ποτηριού ουίσκι, ενώ προς το τέλος της συνέντευξης, διάρκειας 2,5 ωρών, στο στούντιο έκανε την εμφάνισή του και ένα… τσιγαριλίκι με μαριχουάνα.

Ο ιδρυτής της Tesla ρώτησε τον Ρόγκαν για το περιεχόμενο μέσα στο τσιγάρο αυτό, με τον παρουσιαστή να του απαντά ότι είναι μείγμα καπνού και μαριχουάνας. Μάλιστα, ρώτησε τον Μασκ εάν εκείνος έχει δοκιμάσει ποτέ, για να λάβει την απάντηση «έχω κάνει μια φορά».

«Μάλλον δεν μπορείς επειδή οι μέτοχοι… ξέρεις. Σωστά;», ρώτησε ο Ρόγκαν, με τον Μασκ να του λέει: «Είναι νόμιμο;». Όταν πήρε την απάντηση ότι επιτρέπεται, τότε έκανε μια τζούρα, αν και φάνηκε να μην κατεβάζει τον καπνό, ενώ παράλληλα κοιτούσε… κάπως αυτό που κρατούσε στα χέρια του.

Δείτε το video: