Σε ισόβια καταδικάστηκε μία γυναίκα από τη Βρετανία η οποία έταξε σεξ σε δύο άνδρες προκειμένου εκείνοι να σκοτώσουν τον σύζυγό της κι εκείνη να πάρει την ύψους 1,2 εκατ. ευρώ περιουσία του.

Η 45χρονη Charlotte Collinge γνώρισε τους δύο άνδρες σε ένα μπαρ και μετά κάλεσε τον 40χρονο Stephen Shreeves και τον 27χρονο Kelvin Dale στην έπαυλη στην οποία έμενε με τον σύζυγό της, υποσχόμενη να κάνουν σεξ.

Όταν έφτασαν εκεί, η Collinge τους είπε πως μισούσε τον άνδρα της και τους ρώτησε αν ξέρουν κάποιον που θα αναλάμβανε να τον σκοτώσει.

Οι δύο άνδρες επιτέθηκαν με αγριότητα στον 61χρονο, στον οποίο προκάλεσαν 46 τραύματα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι η Collinge, που είχε φύγει για λίγο για να προμηθευτεί κοκαΐνη, βρήκε τον άνδρα της σε μία λίμνη αίματος αλλά δεν κάλεσε τις Πρώτες Βοήθειες. Ασθενοφόρο ήρθε έπειτα από μισή ώρα, καθυστέρηση που απέβη μοιραία για τον άτυχο άνδρα. Οι γιατροί είπαν πως αν δεν είχε μεσολαβήσει η καθυστέρηση αυτή, μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο, θα μπορούσε να έχει επιζήσει.

Η Collinge καταδικάστηκε σε ποινή τουλάχιστον 23 ετών (ποινή που, σύμφωνα με τη νομοθεσία, μεταφράζεται σε ισόβια) ενώ οι δύο συνεργοί της σε 18 χρόνια φυλάκιση ο καθένας.

Δείτε τις φωτογραφίες…

Το μοιραίο ζευγάρι

Οι συνεργοί της Collinge

Ένα από τα αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν στο φόνο του συζύγου