Μία απίστευτη ιστορία ήρθε στη δημοσιότητα στη γειτονική Τουρκία μετά τη δικαστική μάχη ανάμεσα σε έναν πατέρα και την κόρη του.

Η νεαρή, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, πριν από περίπου ένα χρόνο και όταν ο πατέρας της βρισκόταν στο νοσοκομείο στο στάδιο της ανάρρωσης από εγχείριση, του ζήτησε την πιστωτική του κάρτα.

Ο πατέρας, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, αρνήθηκε. Αυτή την άρνηση η κόρη φαίνεται ότι δεν την πήρε και πάρα πολύ καλά και σκέφτηκε να τιμωρήσει τον πατέρα της. Έτσι προέβη σε καταγγελία εναντίον του λέγοντας ότι… την παρενόχλησε σεξουαλικά.

ONLINE ΑΓΟΡΕΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Το περιστατικό, σύμφωνα με δημοσίευμα της Hurriyet, συνέβη στη Μπούρσα και συγκεκριμένα η κοπέλα είχε αναφέρει στην καταγγελία της ότι ο πατέρας της, ο οποίος πρόσφατα είχε πάρει διαζύγιο, προέβη σε σεξουαλική επίθεση σε βάρος της στο διαμέρισμα όπου έμεναν μαζί.

Ο άνδρας μάλιστα μετά την καταγγελία είχε τεθεί και υπό κράτηση. Εκεί ανέφερε στην αστυνομία τη δική του εκδοχή: «Έκανα εγχείρηση στην καρδιά πέρυσι. Ενώ ήμουν ακόμα στο νοσοκομείο, η κόρη μου μου ζήτησε την πιστωτική μου κάρτα και αρνήθηκα. Για αυτό με κατηγόρησε με αυτούς τους αβάσιμους ισχυρισμούς».

Εν τέλει η κόρη του, αναίρεσε την αρχική της κατάθεση παραδεχόμενη ότι έκανε ό,τι έκανε γιατί… θύμωσε μαζί του.