Όταν βρισκόμαστε πίσω από το τιμόνι πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοικτά κάθε στιγμή. Ακόμα και όταν όλα δείχνουν να πηγαίνουν ήρεμα κάτι αναπάντεχο μπορεί να συμβεί και να πρέπει να πάρουμε μία απόφαση ζωής ή θανάτου.

Κάπως έτσι μάλλον θα ένιωσε και η Ρεμπέκα Μοράν η οποία κατέγραψε με την κάμερα που είχε στο όχημά της ένα καρότσι με ένα μωρό μέσα να κυλά «ακυβέρνητο» από το πεζοδρόμιο ξαφνικά μέσα στο δρόμο και μπροστά στο αυτοκίνητο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο η οδηγός είχε εξαιρετικά αντανακλαστικά και σταματά το αυτοκίνητο ένα μέτρο από το καρότσι. Πίσω από το καρότσι εμφανίζεται μία έντρομη γυναίκα η οποία κάνει νόημα στην οδηγό και τραβά το μωρό ξανά στο πεζοδρόμιο

Το βίντεο πόσταρε η οδηγός στο Facebook της γράφοντας ότι «τι θα γινόταν αν τα φρένα μου δεν έπιαναν; Ή αν το αυτοκίνητο πίσω μου έπεφτε πάνω μου; Το περιστατικό με ταρακούνησε και έκλαιγα όλη μέρα στη δουλειά. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο τιμόνι». Και στη συνέχεια προσέθεσε ότι «μην βρίζετε τη μητέρα. Μπορεί να συμβεί στον καθένα μας κάτι τόσο άσχημο».

Όπως αναφέρει η Daily Mail δεν έχει γίνει γνωστό σε ποια περιοχή καταγράφηκε το περιστατικό ούτε γιατί έφυγε το καρότσι μόνο του στον δρόμο.