«Ακυβέρνητο» καρότσι με μωρό κυλά μέσα σε δρόμο με αυτοκίνητα

Τα εξαιρετικά αντανακλαστικά μιας οδηγού δεν επέτρεψαν την άτυχη στιγμή να μετατραπεί σε τραγωδία


ΚΟΣΜΟΣ
18:26
02/07/2018
«Ακυβέρνητο» καρότσι με μωρό κυλά μέσα σε δρόμο με αυτοκίνητα
2
loading

Όταν βρισκόμαστε πίσω από το τιμόνι πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοικτά κάθε στιγμή. Ακόμα και όταν όλα δείχνουν να πηγαίνουν ήρεμα κάτι αναπάντεχο μπορεί να συμβεί και να πρέπει να πάρουμε μία απόφαση ζωής ή θανάτου.

Κάπως έτσι μάλλον θα ένιωσε και η Ρεμπέκα Μοράν η οποία κατέγραψε με την κάμερα που είχε στο όχημά της ένα καρότσι με ένα μωρό μέσα να κυλά «ακυβέρνητο» από το πεζοδρόμιο ξαφνικά μέσα στο δρόμο και μπροστά στο αυτοκίνητο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο η οδηγός είχε εξαιρετικά αντανακλαστικά και σταματά το αυτοκίνητο ένα μέτρο από το καρότσι. Πίσω από το καρότσι εμφανίζεται μία έντρομη γυναίκα η οποία κάνει νόημα στην οδηγό και τραβά το μωρό ξανά στο πεζοδρόμιο

Το βίντεο πόσταρε η οδηγός στο Facebook της γράφοντας ότι «τι θα γινόταν αν τα φρένα μου δεν έπιαναν; Ή αν το αυτοκίνητο πίσω μου έπεφτε πάνω μου; Το περιστατικό με ταρακούνησε και έκλαιγα όλη μέρα στη δουλειά. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο τιμόνι». Και στη συνέχεια προσέθεσε ότι «μην βρίζετε τη μητέρα. Μπορεί να συμβεί στον καθένα μας κάτι τόσο άσχημο».

Όπως αναφέρει η Daily Mail δεν έχει γίνει γνωστό σε ποια περιοχή καταγράφηκε το περιστατικό ούτε γιατί έφυγε το καρότσι μόνο του στον δρόμο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Age

    Αντέδρασε σωστά γιατί είχε δει το καρότσι ΗΔΗ από το πεζοδρόμιο να κυλάει προς τον δρόμο και είχε ΗΔΗ ξεκινήσει να πατάει το φρένο. Πόσοι από μας παρατηρούμε τους πεζούς (κυρίως τα παιδιά) στα πεζοδρόμια; Πόσοι κοιτάνε ΜΟΝΟ τον δρόμο μπροστά και τίποτα άλλο;

  2. avatar Κόφι Αυνάν

    Εύγε στον οδηγό από κάθε άποψη!! Για τα αντανακλαστικά του αλλά & τα ώριμα σχόλια του!! Παράδειγμα πρις μίμιση!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει