Το κοινωνικό δίκτυο Reddit είναι ένα πραγματικά θαυμαστό μέρος του ίντερνετ, καθώς εκεί λαμβάνουν χώρα πολλά και ξεπηδούν θέματα που θα περνούσαν αλλιώς στα «ψιλά» της καθημερινής ειδησεογραφίας.

Ένας χρήστης λοιπόν (που υπογράφει ως Velorok) αποφάσισε να μοιραστεί κάποιες φωτογραφίες από ένα περιστατικό με πυροβολισμό στο διπλανό διαμέρισμα, με τη σφαίρα να σταματά μαγικά η χοντρή κασετίνα της επετειακής έκδοσης της φοβερής και τρομερής σειράς βιντεοπαιχνιδιών Elder Scrolls!

Μπορεί να δίνεις το κάτι παραπάνω για να αποκτήσεις το special edition ενός τίτλου, αν είναι να σε σώσει όμως από σφαίρα, χαλάλι.

tfjw9i0f

Η κασετίνα του Elder Scrolls Anthology περιλάμβανε όλα τα παιχνίδια της σειράς, κι έτσι κατάφερε να σταματήσει τη σφαίρα που πέρασε από τον τοίχο και λίγο έλειψε να βρει τον gamer που καθόταν στο γραφείο του.

tqjc4u3y

«Σκόνη από τοίχο στον αέρα και μια τρύπα από σφαίρα στα αριστερά της οθόνης μου. Άρχισα να ψάχνω για το πού κατέληξε η σφαίρα και η καρδιά μου ρίγησε όταν είδα αυτή την τρύπα στην κασετίνα Elder Scrolls Anthology», έγραψε ο χρήστης.

3379r71j

Κατόπιν ενημέρωσε την αστυνομία για το περιστατικό, η οποία αφαίρεσε τη σφαίρα από την κασετίνα. Το γεγονός έγινε γνωστό και στην εταιρία παραγωγής του παιχνιδιού, την Bethesda, η οποία προσφέρθηκε να του αντικαταστήσει αφιλοκερδώς τη συλλεκτική έκδοση, αυτή τη φορά υπογεγραμμένη από όλους τους συντελεστές του παιχνιδιού…

xzk4f5qz