Η Ντομινίκ Μοσεάνου έγινε διάσημη ως μία από τις κορυφαίες γυμνάστριες των ΗΠΑ. Έγινε Ολυμπιονίκης και λατρεύτηκε από μία ολόκληρη χώρα. Μία από τις πιο φανατικές της θαυμάστριες ήταν η Τζεν Μπρίκερ, μια κοπέλα που δόθηκε για υιοθεσία από τους γονείς της επειδή γεννήθηκε χωρίς πόδια και δεν ήταν σε θέση να τη φροντίσουν.

Αυτό που δεν γνώριζε η Τζεν είναι ότι η Ντομινίκ ήταν αδελφή της! Η αλήθεια αποκαλύφθηκε πριν από τέσσερα χρόνια και από τότε, οι δύο κοπέλες είναι αχώριστες.

Παρά την αναπηρία της, η Τζεν είναι γυμνάστρια και παίρνει μέρος σε αγώνες για άτομα με αναπηρία, ενώ εργ΄ζεται ως χορεύτρια στο Χόλιγουντ! Πηγή έμπνευσής της είναι φυσικά η Ντομινίκ, η οποία έχει εγκαταλείψει πλέον την ενεργό δράση.

Η συγκινητική ιστορία των δύο κοριτσιών καλυφθηκε από το αμερικανικό δίκτυο ABC. Όπως αποκάλυψε η Μοσεάνου, οι γονείς της της εξήγησαν ότι αναγκάστηκαν να δώσουν για υιοθεσία την Τζεν επειδή τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε ήταν πολύ σοβαρά και δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να τη φροντίσουν.

Τώρα, η Ντομινίκ και η Τζεν προσπαθούν να αναπληρώσουν τα 20 χρόνια που έζησαν χωρίς να γνωρίζει η μία την ύπαρξη της άλλης.