Τα βίντεο με περίεργους ανθρώπους να πειράζουν και να παρενοχλούν ζώα, όλο και πληθαίνουν στο διαδίκτυο. Οι μαϊμούδες είναι γνωστό πως αποτελούν ένα εξαιρετικά έξυπνο και πονηρό είδος του ζωικού βασιλείου. Επίσης είναι γνωστό ότι μπορούν να σκαρφιστούν διάφορα τεχνάσματα ώστε να πετυχαίνουν τους εκάστοτε σκοπούς τους.

Ένας νεαρός λοιπόν σκέφτηκε ότι το να σπρώξει μία μαϊμού για να πέσει μέσα σε λίμνη σε κινεζικό ναό θα ήταν μια καλή ιδέα για πλάκα. Μόνο που το ζώο δεν το πήρε καθόλου καλά και σίγουρα δεν γέλασε καθόλου.

Σε ελάχιστα δεύτερα πετάχτηκε και πήρε στο κυνήγι το νεαρό, ο οποίος έγινε καπνός. Η τσαμπουκαλεμένη μαϊμού, πήρε στο κατόπι τον ασυνείδητο νεαρό επισκέπτη, ο οποίος το έβαλε για τα καλά στα πόδια, αποκομίζοντας και μια γρατζουνιά στο πρόσωπο σαν υπενθύμιση ότι δεν παίζουν με τις μαϊμούδες

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι κινεζικές αρχές προσανατολίζονται στη λήψη αυστηρών μέτρων και ποινών για όσους παρενοχλούν και χτυπούν ζώα που βρίσκονται σε πάρκα και άλλους χώρους, όπως οι ναοί.