Μία απίστευτη ιστορία έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία της Νήσου Βανκούβερ, στην περιφέρεια της Βρετανικής Κολούμπια του Καναδά, όπου ένα ζευγάρι βρήκε μέσα στο σπίτι του έναν άνδρα, ο οποίος φέρεται να είχε κανονίσει ηλεκτρονικά ραντεβού για σεξ με τη 13χρονη κόρη του.

Όπως μετέδωσε η Daily Mail, η μητέρα είχε ανακαλύψει τις συνομιλίες στα σοσιαλ μιντια της κόρης της και μαζί με τον σύζυγο έστησαν την ενέδρα στον 28χρονο άνδρα. Όταν τον βρήκαν μέσα στο σπίτι του επιτέθηκαν και τον έδεσαν χειροπόδαρα μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Ο άντρας συνελήφθη από τις αρχές χωρίς να του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες μέχρι στιγμής, σε αντίθεση με τους γονείς που εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι με σοβαρά αδικήματα.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εν τέλει ο άνδρας βρέθηκε στο σπίτι τους δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, ενώ η αστυνομία είχε προειδοποιήσει τους γονείς να μην κάνουν κάποια «ηρωική» πράξη, καθώς είχε ήδη προηγηθεί καταγγελία για τη συμπεριφορά του 28χρονου.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται η live μετάδοση της «απαγωγής» του άνδρα από τους γονείς, ενώ η μητέρα ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων «γιατί η αστυνομία δεν ήρθε να πιάσει αυτό το τέρας που ήρθε σπίτι μου να κάνει σεξ με την κόρη μου».