Το να χτυπήσεις έναν άνθρωπο που βρίσκεται κάτω, αυτό είναι κάτι που κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα έκανε μάλλον.

Εκτός από έναν γνωστό ισπανό youtuber που είπε να τα βάλει με έναν άνθρωπο που ανήκει σε ευάλωτη ομάδα. Σύμφωνα πάντα με την «Telegraph», ο youtuber ReSet (πραγματικό όνομα Kanghua Ren) σκέφτηκε πως θα ήταν καλή ιδέα να σερβίρει μπισκοτάκια σε έναν άστεγο, αντικαθιστώντας ωστόσο την κρέμα με οδοντόκρεμα.

Ο ReSet με το 1 εκατ. followers βρήκε λοιπόν έναν 52χρονο άστεγο Ρουμάνο να κάνει την πλάκα του, λέγοντας περιχαρής στο βίντεο: «Μπορεί να το παρατράβηξα, αλλά δείτε τη θετική πλευρά: αυτό θα τον βοηθήσει να καθαρίσει τα δόντια του. Νομίζω πως δεν τα ξανακαθάρισε από την εποχή που έγινε φτωχός».

dyjw9gow

Μόνο που αυτή τη φορά το κοινό του δεν βρήκε καλή την ιδέα του και τον έκραξαν όλοι. Ο ReSet βρήκε και πάλι τον άστεγο για ένα δεύτερο βιντεάκι, στο οποίο μονολογεί πως δεν καταλαβαίνει γιατί όλη αυτή η κατακραυγή, μόνο που έχει κι άλλο. Ο αθεόφοβος 20χρονος επέστρεψε και για τρίτο βίντεο με τον άστεγο, μόνο που τώρα κάποιος κάλεσε την αστυνομία, καθώς ο Ρουμάνος είχε αρρωστήσει από τη φάρσα.

Ο εισαγγελέας μάλιστα, μαθαίνοντας πως ο πιτσιρικάς είχε βγάλει 2.180 ευρώ από τα βιντεάκια του με τον άστεγο, πιέζει να καταδικαστεί ο ReSet σε αποζημίωση της τάξης των 30.000 δολαρίων, αλλά και να φάει και δύο χρόνια φυλακή.

vr9a1qek

Πόσο μάλλον όταν πληροφορήθηκαν, όπως μας λέει η «El Pais», ότι προσφέρθηκε να δωροδοκήσει τον Ρουμάνο με 300 ευρώ για να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Ο ReSet έγινε εξάλλου γνωστός κάνοντας μονίμως την ίδια φάρσα, να προσφέρει σάντουιτς σε παιδιά και ηλικιωμένους με τα περιττώματα της γάτας του…