Το βρετανικό πρωινό μαγκαζίνο «This Morning» δεν είναι καθόλου ξένο στην αμφιλεγόμενη θεματολογία.

Κρατώντας λοιπόν ψηλά τη σημαία της κοινωνικής πρόκλησης, παρουσίασε προσφάτως ένα θέμα για το αν «είναι εντάξει να εμφανίζεσαι γυμνός μπροστά στα παιδιά σου;», όταν οι παρουσιαστές Holly και Phil φιλοξένησαν τη μαμά Lauren Libbert.

Η οποία, όπως ξεκαθάρισε, δεν έχει κανένα πρόβλημα να περιφέρεται γυμνή μπροστά στα παιδιά της και να κάνουν όλοι μαζί μπάνιο. Τα παιδιά της είναι δύο γιοι 10 και 11 χρονών.

«Αν είναι χαρούμενοι με αυτό, τότε θα κάνουμε ένα μπάνιο μαζί ίσως μια φορά τη βδομάδα. Είναι κάτι που όλοι απολαμβάνουμε», είπε η μητέρα, προσθέτοντας: «τα αγόρια μου είναι άνετα με το να είναι γυμνά και με μένα να είμαι γυμνή. Είναι κάτι που κάνουμε στο σπίτι και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Νομίζω πως είναι πολύ φυσικό, τι μπορεί να είναι πιο φυσικό από το να είσαι γυμνός στην ιδιωτικότητα του ίδιου σου του σπιτιού;».

wrwre

Και μετά είπε πως τα παιδιά της μαθαίνουν για το σεξ στο σχολείο, κι έτσι τους προσφέρει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ρωτήσουν πράγματα για το σεξ και το γυμνό γυναικείο σώμα «με τρόπο που είναι απολύτως ασφαλής, σίγουρα είναι καλύτερο από το ίντερνετ, σωστά;».

Δεν συμφώνησαν όλοι πάντως με την επιχειρηματολογία της, προκαλώντας μια μεγάλη διαδικτυακή συζήτηση για το αν είναι πράγματι σωστό να εμφανίζονται γυμνοί οι γονείς μπροστά σε παιδιά που έχουν μεγαλώσει κομματάκι και μπαίνουν στην εφηβεία…