Φοράει σκιά και μάσκαρα για τα τονίζει τα μεγάλα μπλε μάτια της. Στα χείλια της έχει βάλει κραγιόν και οι μακριές, ξανθές μπούκλες της πέφτουν απαλά στους ώμους της.

Κι όμως δεν περιγράφουμε κάποιο γνωστό μοντέλο, αλλά την μόλις 3 ετών Lexci η οποία θα λάβει μέρος στον πρώτο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Mini Princess στη Μεγάλη Βρετανία, που θα γίνει τον επόμενο μήνα.

Στο διαγωνισμό μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή κορίτσια έως 13 ετών. Μπροστά από τους κριτές θα παρελάσουν περίπου 100 κορίτσια, τα οποία θα χωριστούν σε διαφορετικές κατηγορίες: κάτω των 12 μηνών για να διεκδικήσουν τον τίτλο Baby Princess, έως 2 χρονών για τον τίτλο Tiny Princess ενώ τα 2 και 3 ετών κοριτσάκια, όπως η Lexci προορίζονται για τον τίτλο Little Princess.

Η Lexci θα κριθεί για τη φυσική ομορφιά της, για το πώς δείχνει μέσα σε ένα εντυπωσιακό ρούχο, για το ταλέντο της στο χορό και για την εμφάνισή της με βραδινό φόρεμα.

Η 21ετών μητέρα της, Emma Turner, δηλώνει ότι γίνεται πολύς ντόρος για το τίποτα καθώς η ίδια δε βρίσκει τίποτε κακό σε αυτόν τον διαγωνισμό.