Γυναίκες οδηγοί VS ανδρών σημειώσατε 1!

Με περισσότερες δεξιότητες στο τιμόνι το ασθενές φύλο


ΚΟΣΜΟΣ
21:41
10/04/2012
Γυναίκες οδηγοί VS ανδρών σημειώσατε 1!
4
loading

Καλύτεροι οδηγοί από τους άνδρες είναι οι γυναίκες όπως έδειξε αυστραλιανή έρευνα, αφού έχουν περισσότερη υπομονή στο τιμόνι, δείχνουν περισσότερη προσοχή και μπορείς να εμπιστευτείς περισσότερο τη ζωή σου στα χέρια τους

Και δεν είναι μόνο οι ειδικοί που το λένε. Σύμφωνα με την αυστραλιανή αστυνομία και τους ειδικούς, που ασχολούνται με θέματα συγκοινωνιών και ασφάλειας στους δρόμους, οι γυναίκες είναι καλύτεροι οδηγοί από τους άνδρες, οι οποίοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να παραβούν το όριο ταχύτητας, να εμπλακούν σε κάποιο τροχαίο ή να χάσουν τη ζωή τους στο δρόμο.

Από τις πιο απλές απαιτήσεις οδήγησης, όπως είναι το παρκάρισμα, έως τις πιο πολύπλοκες, όπως το να οδηγεί κάποιος μέσα σε πυκνή κυκλοφορία σε ώρα αιχμής, οι γυναίκες υπερτερούν.

Τους τελευταίους 12 μήνες και συγκεκριμένα από τον Φεβρουάριο του 2011 έως τον Φεβρουάριο του 2012, ο αριθμός των εμπλεκομένων ανδρών σε θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα είναι τετραπλάσιος από τον αντίστοιχο των γυναικών.

Σε πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε το τμήμα οδικής ασφάλειας του πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλίας διαπιστώθηκε ότι οι άνδρες είτε οδηγούν είτε είναι επιβάτες, είτε οδηγούν μοτοσικλέτα ή περπατάνε στο δρόμο έχουν 1,7 περισσότερες πιθανότητες από τις γυναίκες να αφήσουν την τελευταία τους πνοή στο δρόμο.

Τα επίσημα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας δείχνουν ότι οι άνδρες οδηγοί της Πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας ευθύνονται για το 72 τοις εκατό όλων των τροχαίων παραβάσεων στη γειτονική μας Πολιτεία.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar eve

  γιατί δεν παραδέχεστε οτι είμαστε πολύ καλές οδηγοί, ίσως καλύτερες απο εσας σε κάποιες περιπτώσεις?

 2. avatar eclipse

  Να χαμε να λέγαμε ....

 3. avatar Panos

  Μπράβο στα κορίτσια.. Μας φάγανε στη στροφή που λένε..

 4. avatar vega

  δε ξερω αν εχουν περισσοτερες δεξιοτητες εμενα μ αρεσει να οδηγω παντως.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει