Παροιμιώδης είναι η ατυχία ενός ζευγαριού από το Κολοράντο, που πούλησε τα υπάρχοντά του με έναν και μόνο σκοπό: να κάνει το γύρο του κόσμου με το ιστιοφόρο του. Τα κατάφερε, αλλά για μόλις 20 λεπτά.

Τα όνειρα του ζευγαριού βούλιαξαν κυριολεκτικά μέσα σε 20 λεπτά. Ο 26χρονος Tanner Broadwell και η 24χρονη Nikki Walsh από το Κολοράντο θέλουν να ταξιδέψουν και να εξερευνήσουν τον κόσμο με ένα ιστιοφόρο.

Για να καταφέρουν να αποκτήσουν το δικό τους σκάφος πούλησαν ό,τι είχαν στην κατοχή τους. Πήραν το ιστιοφόρο τους, έκαναν τα σχέδιά τους και ήταν έτοιμοι για περιπέτεια.

sgjpfdoj2

Έχασαν τα πάντα, εκτός από τον σκύλο τους, λίγα μετρητά και κάποια προσωπικά αντικείμενα. Κατά πάσα πιθανότητα από πρόσκρουση σε κάτι κάτω από το νερό. Το σκίσιμο στο σκάφος ήταν τόσο μεγάλο που δεν πήρε ούτε μισή ώρα για να βουλιάξει.

Το ζευγάρι πήδηξε στη θάλασσα για να σωθεί και θα χρειαστούν 10.000 δολάρια για να βγάλουν το ιστιοφόρο από τη θάλασσα, καθώς δεν έχει ασφάλεια.

sgjpfdoj3

«Πουλήσαμε τα πάντα για να μπορέσουμε να ζήσουμε μέσα στο σκάφος και να γυρίσουμε κάποια στιγμή τον κόσμο. Είδαμε προσωπικά μας αντικείμενα απλά να επιπλέουν, χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας», είπε ο 26χρονος όπως μετέδωσε η Sun.

Οι δύο ερωτευμένοι πάντως δεν είναι διατεθειμένοι να τα παρατήσουν. Η οικογένειά τους είναι στο πλευρό τους και θα προσπαθήσουν ξανά να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους.

sgjpfdoj4 sgjpfdoj5